Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 1 Ağustos 2024 68 Görüntüleme

Sleepy, Bio çözünür yüzey temizlik havlusu ile alanında çığır açıyor

Kişisel hijyen alanındaki yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken Sleepy , geçtiğimiz yıl pazara sunduğu, yaşam alanlarında hijyen sağlayan  Sleepy Easy Clean Yüzey Temizlik Havlusu serisiyle tüketicilere kolaylığı yüksek kalite ile sundu.

Doğal içerikli ve doğa dostu ürünler üretmeyi kendine misyon edinen Sleepy, şimdi de bu anlayışla Çoklu Kullanılabilir Bio Çözünür Sleepy Easy Clean yüzey temizlik havlusu serisini geliştirdi. Sleepy, sürdürülebilir gelecek hedefleri çerçevesinde plastik içerikli ham maddeler yerine, doğal kaynaklı- %100 bio çözünür liflerden oluşan kumaş yapısı ve geri dönüştürülebilir ambalaja sahip bu ürünlerle sektörüne öncülük etmeyi hedefliyor .

Seride 3 farklı doğal içerikli ürün yer alıyor. Çay Ağacı + Misket Limonu, Deniz Tuzu + Deniz Yosunu ve Karanfil + Tarçın çeşitlerinin hepsinde doğal temizleyici denilince ilk akla gelen sirke ve karbonat içerikleri de yer alıyor.

3 X large ebadı ile, katlanarak 4 yüzeyi de kullanabilen Sleepy Bio Çözünür Yüzey Temizlik Havlusuyla daha çok alan temizlenebiliyor ve böylece tüketim azaldığı için atık sayısı da düşüyor. Ürün aynı zamanda yıkanıp tekrar bez gibi kullanılabildiği için çevre kirliliğinin azalmasına katkı sağlıyor. Sleepy Bio Çözünür Yüzey Temizlik Havlusu Micro Pin teknolojisiyle üretilen özel bir kumaşa sahip. Bu sayede yüzeydeki kirleri kolayca alıyor, kullanıldıktan sonra yıkandığında üzerindeki  kirleri çok fazla su tüketmeden yine kolayca bırakıyor.

Tüketicilere yararlı yenilikler sunma ve sürdürülebilir gelecek hedefi ile çalışan Sleepy Yer ve Yüzey Temizlik Havluları benzersiz özellikleri ile dünyada ilk ve tek olarak karşımıza çıkıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com