Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 1 Ağustos 2024 40 Görüntüleme

Şirketinizin koruma kalkanını güçlendirin

Siber güvenlik alanında dünya lideri olan ESET, ESET PROTECT Platformunun çok faktörlü kimlik doğrulama modülü olan ESET Secure Authentication’ın (ESA) bulut sürümünü kullanıma sundu.

Günümüzün siber güvenlik ortamında her geçen gün artan sayıda veri ihlali meydana geliyor. Bilgisayar korsanlarının bir şirketin verilerine erişebilmesinin en yaygın yolları  otomatik botlar, kimlik avı veya hedefli saldırılar yoluyla toplanan zayıf ya da çalınmış parolalar olarak ortaya çıkıyor. Bu tür tehditlere karşı korunmak için normal kullanıcıların kritik hizmetlere girişlerini korumanın yanı sıra işletmeler yetkisiz yönetici erişimini önlemek amacıyla çok faktörlü kimlik doğrulama uygulayabilir. ESET Secure Authentication çok faktörlü bir çözüm olarak  bilgisayar korsanlarının şirketlerin sistemlerine erişmesini ve onları tehlikeye atmasını çok daha zor hale getirecek.

Kimlik doğrulama sürecinde ikinci faktörün kullanılmasının önemli olmasının nedeni, genellikle son müşterilerin tüm hesaplarında aynı parolaları kullanmasıdır. ESET Secure Authentication’ın şirket içi sürümünü tamamlayan bu çözüm, herhangi bir yerel donanıma ihtiyaç duymadan herhangi bir işletme türü için çok faktörlü kimlik doğrulamanın uygulanmasını çok daha kolay hale getiren yeni bir bulut tabanlı sürümü olarak sunuluyor. 

ESET KOBİ ve MSP Segmenti Başkan Yardımcısı Michal Jankech, “Kötü parola hijyeninin nasıl yıkıcı veri ihlallerine yol açabileceğini biliyoruz. Bu nedenle ESET Secure Authentication’ın bulut sürümüyle müşterilerimize üstün iş değeri sunmak amacıyla esnek, ölçeklenebilir, kurulumu kolay ve hepsinden önemlisi her ölçekteki şirket için etkili ve uygun fiyatlı bir çözüm sunmayı, toplam sahip olma maliyetini azaltırken iş verilerinin korunmasını artırmayı hedefledik” dedi.  ESET Secure Authentication, veri ihlallerini önlemek ve uyumluluk gereksinimlerini karşılamak için VPN’ler, Uzak Masaüstü Protokolü, Outlook Web Erişimi, işletim sistemi oturum açma ve daha fazlası gibi yaygın olarak kullanılan sistemlerde MFA’yı uygulamak için her büyüklükteki işletmeye kolay bir yol sağlıyor. Anlık bildirimler, donanım belirteçleri, FIDO anahtarları ve diğer özel yöntemlerle mobil uygulamalar gibi teknolojileri destekliyor.

ESET Secure Authentication’ın bulut sürümü, ESET PROTECT Elite abonelik katmanı aracılığıyla kullanılabileceği gibi, fiyatlandırmada herhangi bir değişiklik olmaksızın bağımsız bir çözüm olarak da kullanılabilecek. Bulut sürümünün kullanılabilirliği için ESET’in birleşik güvenlik platformunun merkezi ağ geçidi olan yeni ESET PROTECT Hub portalında bir hesaba sahip olunması gerekiyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com