Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 1 Ağustos 2024 72 Görüntüleme

Dilan Çiçek Deniz, Tuz Gölü’nde kamera karşısına geçti

Başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, marka elçisi olduğu Clear Women’ın Yeni Hyaluron Nem Terapisi Serisi reklam filmi için Tuz Gölü’nde kamera karşısına geçti.

Dilan Çiçek Deniz, Clear ile geçtiğimiz sene başlayan yolculuğuna Hyaluron Nem Terapisi reklam filmi ile yeni bir soluk getiriyor. Film, saç ve saç derisindeki kuruluğu, kuruluktan çatlamış topraklarla vurgularken, Dilan Çiçek Deniz’in suya dalarak saçlarına ve saç derisine nem kazandırdığı sahneler büyük ilgi çekti. Sette eğlenceli dakikalar geçiren Dilan Çiçek Deniz, Tuz Gölü’nün büyülü ambiyansında unutulmaz anlara imza attı. Dilan Çiçek Deniz’in performansıyla dikkat çeken reklam filmi, saç ve saç derisi bakımında yeni bir dönemi başlatıyor.

Yeni reklam filmiyle ilgili heyecanını dile getiren Dilan Çiçek Deniz ‘’Clear ile tekrar birlikte olmak ve böylesine güzel bir atmosferde beraber çalışmak çok keyifliydi. Saçlarım uzun süredir Clear’a emanet, Clear Women Hyaluron Nem Terapisi Serisi’yle saçlarımın hem neme doymasını hem de dolgun görünmesini sağlıyorum.” dedi. 

 

Clear Women Hyaluron Nem Terapisi Serisi

Clear Women Hyaluron Nem Terapisi, hyaluronik asit ve seramid içeren formülü ile kuru saç derisine nemi hapsediyor ve 48 saat boyunca koruma sağlıyor. Serinin içeriğindeki saçı ağırlaştırmayan hafif yapılı Moisture-Lock teknolojisi, 4 kat daha fazla nem içeren saç derisi* ve 2 kat** hacimli saçlar sunuyor. Klinik olarak kanıtlanmış formülüyle kepeğe karşı %100*** koruma sağlayan seri, şampuan ve duş sonrası saç derisine uygulanan serum ile birlikte 2 adımlı bir bakım rutininden oluşuyor. Bu bakım rutini, saç derisini yoğun nem ile buluştururken, saçlara dolgun bir görünüm kazandırıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com