Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 31 Temmuz 2024 53 Görüntüleme

Eski Notebookunu Getir, 10.000 TL İndirimle Semruk’u Götür!

Oyun tutkunlarının eğlencesini artıran Semruk ürünlere sahip olmak bu benzersiz kampanyayla mümkün oluyor.  

 

Yüksek performans ve kaliteli cihazlarıyla öne çıkan Monster Notebook, kullanıcılarına farklı bir kampanyayla geliyor. 15 Ağustos’a kadar geçerli olan kampanyada 4060, 4070 ekran kartına ve i7, i9 işlemcilere sahip seçili Semruk ürünlerine 10 bin TL indirimle sahip olunabiliyor. Satın alınan Semruk ürünün yanında 4 bin TL değerinde Monster Shield Premium Sırt Çantası, 1 aylık game pass ve 1 yılık Norton360 hediyesi de birlikte geliyor. Seçili ürünler peşin fiyatına 6 taksit imkanıyla teknoloji severlerin beğenisine sunuluyor.    
 

Rakipsiz indirim oranlarından yararlanmak mümkün  

Laptop kullanıcıları marka ve model bağımsız olarak ürünlerini Monster Notebook deneyim mağazalarına getirip, seçtikleri yeni Semruk ürünlerinden birine 10.000 TL indirimle sahip olabiliyor. Kampanyadan yararlanabilmek için eski cihazların şarj adaptörü ve parçalarının eksiksiz olması, çalışır durumda olması gerekiyor. İstanbul Küçükçekmece, Kadıköy, İzmir ve Ankara deneyim mağazaları özelinde gerçekleştirilen kampanyaya dahil olan ürünler arasında Semruk S7 V9.1 ve S7 V9.2 modelleri ve alt varyantları bulunuyor. 
 

Ömür boyu bakım garantisi ile daha uzun ömürlü  

IPSOS Oyuncu Bilgisayarı Araştırması’na göre Türkiye’de oyun bilgisayarı denildiğinde akla gelen ilk marka olan Monster Notebook, “Ömür Boyu Ücretsiz Bakım Garantisi” kapsamında ücretsiz bakım hizmeti sunarak üstün müşteri deneyimi politikasının hakkını veriyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kullanıcılar, anlaşmalı kargo şirketleri ile Monster Notebook’larını ücretsiz olarak teknik servislere gönderebiliyor. Bakım hizmeti kapsamında yapılan fan, toz, klavye, ekran temizliği ve termal macun yenilemesi gibi işlemler cihazların ilk günkü performansını koruyor ve kullanım ömrünü uzatıyor. Monster Notebook, ilk 15 gün içinde koşulsuz iade ve ilk 30 gün içinde bir adet ölü piksel çıksa bile birebir panel değişimi garantisi veriyor.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com