Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 31 Temmuz 2024 62 Görüntüleme

Diablo IV Cehennem Orduları Sezonu 6 Ağustos’ta Geliyor

6 Ağustos TSİ 20.00’de gelen Cehennem Orduları Sezonu ile Cehennemin kuvvetlerine meydan oku! Bu sezon oyunculara yeni bir tür mücadele sunmak için alışılmadık ittifaklar, yaklaşan tehditler ve kalıcı dalga tabanlı Cehennem Orduları modu çok yakında geliyor. Cehennem Orduları Sezonu için PC ve Battle.net Açık Test Bölgesi’ne (PTR) katılan herkese teşekkür ederiz. Aldığımız geri bildirimlere dayalı olarak birkaç değişiklik yaptık ve bu değişiklikleri yeni Sezon hakkında ek detaylarla birlikte en yeni blog yazımızda okuyabilirsin.

CEHENNEM ORDULARI SEZONU

  • Cehennem Orduları, tekli veya arkadaşlarla oynayabileceğin dalga tabanlı bir özelliktir. Düşmanın gücünü ve nihai ödülleri artırmak için dalgalar arasında Cehennem Adakları (oyunu değiştirmek için bir lütuf veya bir ziyan) seç. 
  • İki Diyarda da yeni Cehennem Orduları özelliğine eriş. Sezonluk Diyarda bir Sezonluk Görev Serisiyle iç içe geçecek, Ebedî Diyarda ise 3. Dünya Kademesindeki kısa bir yeni Görev Serisinden sonra erişilebilecek.
  • Her Cehennem Orduları oyununun sonunda oyuncular Zalim Konsey ile yüzleşecek. Toplamda 5 Zalim Konsey üyesi var ve 3 farklı üye, rastgele bir şekilde seninle savaşması için seçilecek. Onların çeşitli kombinasyonlarıyla karşılaşırken eşsiz becerilerine karşı dikkatli ol.
  • Yeni Cehennem Gediği Zindanları, oyunculara Cehennem Orduları’nda onları nelerin beklediğine dair ipucu vermek için Sezonluk Diyarda mevcut olacak. Bu zindanlar oyunculara, sonda sandıklara harcanabilen Yanan Esir verecek.
  • Bu Sezonda 50’den fazla Eşsiz ve Efsanevi öğe geliyor ve bu öğeler Sezon bitiminden sonra da oyunda kalacak. Korunak’ta ve Cehennem Orduları’nda düşmanları katlederek bu öğeleri kazan.
  • Cehennemin güçlü hizmetkârlarını katledince düşen zulaları toplayarak Sezonluk İlerleme kazan. Sezonluk İlerlemenin kilidini açtığında Cehennem Orduları özelliği, itibarını artırmanın ve Sezon boyunca zula kazanmanın en iyi yollarından biri olacak.
  • Sezon Yolculuğunda ilerleyerek ve 28 Ücretsiz Kademe ve 62 Premium Kademe içeren yeni Savaş Biletinde daha da çok ödül kazan.

1 Ağustos TSİ 21.00’de Cehennem Orduları Sezonu’na derinlemesine dalan bir Geliştirici Güncellemesi Canlı Yayını yapacağız. Bu canlı yayını Twitch ve YouTube kanallarımızdan izleyebilirsin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com