Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 30 Temmuz 2024 32 Görüntüleme

TÜMOSAN, Bu Sezon da Konyaspor’un Yanında

Konya’yı tarım sektöründen savunma sanayiye kadar birçok alanda gururla temsil eden TÜMOSAN, Konyaspor’la olan güç birliğine 2024 – 2025 Sezonunda da devam edecek. 1976 yılından bu yana üretim faaliyetlerini Konya’da sürdüren ve günümüzde ülke sınırlarını aşan bir üretim kapasitesine sahip olan TÜMOSAN, 1922 yılından beri Anadolu ruhunu spor dünyasına başarılı bir şekilde yansıtan Konyaspor’a isim ve forma göğüs sponsoru olarak devem etme kararı aldı.  

 

Konyaspor’un sahadaki azim ve kararlılığına katkıda bulunarak, takımın yeni sezonda büyük başarılara ulaşmasını hedefleyen bu güçlü iş birliği kaldığı yerden devam ediyor. TÜMOSAN, Konyaspor’un mücadele ruhunu ve kararlılığını destekleyerek, yerel topluma ve Türk sporuna katkı sağlamayı amaçlıyor.

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim TOSUN, yapılan iş birliği hakkında “TÜMOSAN bugün Konya’dan dünyaya açılan önemli bir sanayi devi haline geldi. Konya ekonomisine, yerel sanayi ve istihdamına önemli katkılar sağlayan TÜMOSAN, ülkemizin en güzide illerinden biri olan Konya’nın en önemli değerlerinden Konyaspor’a bu sezon da destek olma kararlılığına devam ediyor. Şunu biliyoruz ki TÜMOSAN ismi Konyaspor’a çok yakıştı. TÜMOSAN Konyaspor ismini sadece faaliyet alanlarımız değil spora ilgi gösteren gencinden, yaşlısına herkes duydu. 2024-2025 sezonunda bu birlikteliğimizden doğacak sinerji ile Konyaspor’umuzun başarılı olacağına inanıyorum. ” İfadelerini kullandı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise TÜMOSAN’ın desteği hakkında şu yorumda bulundu: 

“Konyaspor’umuz ve Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketlerinden TÜMOSAN ile yaptığımız iş birliği, önümüzdeki sezonda devam edecek. Şehrimiz adına bu birlikteliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Konya’mızın iki büyük markasının ele ele vermesi ve birlikte yol alması, şüphesiz gücümüze güç katıyor. Konyaspor ve TÜMOSAN’ın geçen sezon başlayan bu güzel beraberliğinin devam ediyor olması bizleri fazlasıyla mutlu etti. Şahsım ve Konyaspor yönetimi adına, kulübümüze katkı veren şehrimizin markası TÜMOSAN’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Süper Lig 2024– 25 Sezonunda takımımızın adı TÜMOSAN Konyaspor olarak telaffuz edilmeye devam edecek. Ayrıca formalarımızın göğüs bölgesinde ‘TÜMOSAN’ yazısı yer alacak. Anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Bu güç birliğinin artarak önümüzdeki sezonlarda devam etmesini diliyorum.”

 

 TÜMOSAN VE KONYASPOR’UN GÜÇ BİRLİĞİ PEKİŞİYOR

Konya’ da 1.600.000 metre karelik alan üzerine kurulu TÜMOSAN Fabrikası 93.000 metre karesi kapalı alan olmak üzere motor ve traktör üretimi gerçekleştiriyor. 280’den fazla ürün çeşitliliği ile Konya için ekonominin değerlerinden biri olarak görülen şirket, farklı sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. Spor dünyasına da geçtiğimiz yıl güçlü bir adım atan TÜMOSAN, güçlü duruşunu Konyaspor ile kurduğu birlik ve beraberlik bağıyla pekiştiriyor. Aynı bağı yansıtan Konyaspor ile bir diğer ortak noktaları ise; azimle çalışmaya karşı gösterdikleri duruş olarak değerlendiriliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com