Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 30 Temmuz 2024 70 Görüntüleme

Paris 2024’ün ilk madalya sevinci Galaxy Z Flip6 Olimpiyat özel sürümüyle çekilen Zafer Selfie’leriyle ölümsüzleşti

Samsung Electronics’in Galaxy Z Flip6 Olimpiyat sürümü akıllı telefonlarıyla Olimpiyat tarihinde bir ilk gerçekleşiyor. Sporcular Paris 2024 Olimpiyatları’nda madalya sevincini podyumlarda çektikleri Zafer Selfie’leriyle yaşıyor. Samsung Newsroom, Paris 2024 madalya törenlerinin en iyi karelerden bir seçki oluşturdu. Yeni Zafer Selfie’si programı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları boyunca devam edecek.

Olimpiyat madalya töreni, ömür boyu kurdukları hayalleri gerçekleştiren sporcuların en duygusal ve unutulmaz anlarından biridir. Bu anların fotoğraflanması da bir o kadar değerli. Samsung, Paris 2024’ün “Games Wide Open” ruhuna uygun olarak, Galaxy tarafından desteklenen Zafer Selfie’si programıyla madalya kazanan sporcuların podyumdaki yeni ve daha kişisel kutlama anlarını kendi bakış açılarından deneyimleyerek paylaşmasına yardımcı oluyor.

Olimpiyat Oyunları tarihinde bir ilk olarak, Paris 2024’te madalya kazanan sporcular Olimpiyat madalyalarını aldıktan sonra Zafer Selfie’leri çekmeleri için kendilerine podyumda sunulan Galaxy Z Flip6 katlanabilir telefonun Olimpiyat özel sürümüyle törendeki mutluluklarını kendi yorumlarıyla ölümsüzleştiriyor. Samsung’un Olimpiyat Oyunları yaklaşımı, “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır” sloganında ifade bulan, yeniliğe açık olmanın yeni perspektiflerin ve sonsuz olasılıkların önünü açacağı fikrinden yola çıkıyor. Program kapsamında sporcuların çektiği Zafer Selfie’leri, otomatik ve kablosuz olarak Athlete365 portalına yükleniyor. Bu sayede sporcular bu anlarını yepyeni bir yöntemle paylaşabiliyor.

Team Samsung Galaxy sporcularından Brezilyalı Kaykaycı Rayssa Leal, “Madalya kazanma hayalimi gerçekleştirdiğim an bunu dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımla, ailemle ve arkadaşlarımla, hem de kendi bakış açımdan paylaşabilmek inanılmaz bir deneyimdi. Asla unutamayacağım bir an daha da unutulmaz oldu. Madalya kazanan arkadaşlarımla podyumda çektiğimiz Zafer Selfie’si ile rekabetin ötesindeki dostluğumuzu da ifade etmiş olduk” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com