Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 30 Temmuz 2024 60 Görüntüleme

DLSS Fırtınasına Hazır Olun!

Her zaman elindeki tüm avantajları kullanan akıllı stratejistler, Frost Giant Studios’un ücretsiz gerçek zamanlı strateji oyunu Stormgate’te bu yeteneklerini sergileyecek. Oyun, beta testlerine katılan, oyunun büyük başarı yakalayan Kickstarter kampanyasına destek veren veya resmi web sitesinden ön sipariş veren oyuncular için bugün Türkiye saatiyle 21:00’de çıkış yapıyor. Bu nedenle oyun, piyasaya çıkışıyla birlikte NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex  ile donatılmış olarak geliyor; böylece her komutunuz mümkün olan en verimli şekilde yerine getirilecek. 4K maksimum ayarlarında DLSS 3, performansı ortalama 1.8 kat artırıyor. Ayrıca, 13 Ağustos’ta herkes Steam üzerinden oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek. 

Bugün aynı zamanda for Call of Duty®: Modern Warfare® III and Call of Duty®: Warzone™ için 5. Sezonun çıkışını da işaret ediyor. Call of Duty: Warzone’da oyunculara yeni alanlar ve ganimetler sunan Urzikstan’daki Süpermarket geri dönüyor. Bu arada, Call of Duty: Modern Warfare III’e iki yeni Multiplayer Core 6v6 haritası ile üç cel-shaded ve canlı varyant geliyor. Hangi şekilde oynamak isterseniz isteyin, NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLAA ve NVIDIA Reflex kullanarak savaş alanında maksimum potansiyelinizi ortaya çıkarabileceksiniz.

Son olarak, çatışmalarınızı acele etmeden düşünmek isterseniz, 2329 yılında New York dünyasında geçen yeni interaktif dedektif oyunu Nobody Wants to Die‘ı deneyin. Cinayetleri aydınlatmak için zaman manipülasyon yeteneği ve gelişmiş teknolojiyi kullanarak suç mahallerini inceleyin ve olayları yeniden oluşturun. Oyunun, GeForce RTX oyuncuları için performansı artıran DLSS Süper Çözünürlük desteğiyle şimdi erişilebilir olduğunu unutmayın.

Yakında bir dizi oyun için daha da fazla DLSS entegrasyonu gelecek. Sıradaki DLSS ve RTX oyunlarının bir özeti için düzenli olarak linke gidebilir ve 500’den fazla RTX ile geliştirilmiş oyun ve uygulamanın tam listesini görmek için buraya gidin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com