Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 30 Temmuz 2024 46 Görüntüleme

Continental Tüm Markalarıyla Elektrikli Araçlar İçin Doğru Lastik!

Continental’in Barum, General Tire, Matador, Uniroyal ve Viking lastikleri, optimize edilmiş yuvarlanma direnci ve düşük sürüş gürültüsü ile elektrikli araçlar için mükemmel uyumluluk sunuyor. 

 

Premium lastik üreticisi ve teknoloji şirketi Continental’in markaları Barum, General Tire, Matador, Uniroyal ve Viking ile elektrikli otomobillerin ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Hem elektrikli hem de içten yanmalı araçlarda kullanıma uygun olarak üretilen Barum, General Tire, Matador, Uniroyal ve Viking lastikler, Continental’in elektrikli araçlar için geliştirdiği ürün stratejisinin de altını çiziyor. Ayrıca Continental ikincil markalarına EV uyumluluk getiren ilk marka olarak da öne çıkıyor.

 

Continental uzmanlığıyla geliştirilen Barum, General Tire, Matador, Uniroyal ve Viking marka lastikler optimize edilmiş yuvarlanma direnciyle daha yüksek menzil sağlıyor. Daha düşük sürüş gürültüsüne sahip lastikler, güvenlikten ise asla ödün vermiyor. Tıpkı tüm Continental lastiklerde olduğu gibi Barum, General Tire, Matador, Uniroyal ve Viking lastikler de üstün kalitesi ve sağlamlığıyla öne çıkıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com