Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 30 Temmuz 2024 56 Görüntüleme

Acer, İnce ve Dönüştürülebilir Aspire 3 Spin 14 ile Kullanıcılara Çok Yönlü Üretkenliği Garanti Ediyor

İnternette gezinme, temel web aramaları, sosyal medya aktiviteleri ve çevrimiçi alışveriş gibi günlük görevlerin üstesinden başarıyla gelebilen Acer Aspire 3 Spin 14 (A3SP14-31PT) özellikle fiyat-performans dengesini gözeterek güçlü bir dizüstü bilgisayar arayışında olan kullanıcılara aktivitelerinde kolaylık sağlamak için tasarlandı. Günlük görevlerin yanı sıra okul, ofis ve proje görevlerinde de üretkenliği ve işlevselliğiyle göz dolduran Aspire 3 Spin 14, aile içi kullanımlarda her alana adapte edilebilen pratik bir kullanım sağlıyor. 

Dizüstü bilgisayar performansını yeterli düzeyde sunarken çalışma şeklinize uyum sağlayarak kolayca çevrilebiliyor, dik durabiliyor, katlanabiliyor ve döndürülebiliyor. 360°menteşe tasarımı ve ultra hızlı dokunmatik ekranıyla taşınabilir, hafif bir tablete dönüşüyor. 18,9 mm inceliği ve 1,54 kg hafifliği ile bu dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar, mobil kullanıcılara yol arkadaşlığı ederek görevleri istenen her ortamda kolayca tamamlanabilir kılıyor. 

Kullanımı Kolaylığı Pratik Performansla Buluşuyor 

N-serisi Intel® Core™ i3 işlemcisiyle güvenilir ve pratik bir performans sergileyen Aspire 3 Spin 14, 8 GB LPDDR5 RAM ve 256 GB SSD ile ailenin her üyesi için harekete geçerek 1,80 GHz işlemci hızıyla sorunsuz bir kullanım sağlıyor. 16:10 en-boy oranına sahip, Acer BlueLightShield™ teknolojili WUXGA (1920×1200) 14 inç dokunmatik ekranıyla çizim arayüzünü kullanarak ofis görevlerinden günlük işlerin listelenmesine, oyun rutinlerinden aile aktivitelerine varan pek çok görevi kolaylıkla yerine getirebiliyor. 

Akıllı Özelliklerle Görevler Arası Sorunsuz Geçiş 

Akıllı teknolojileri sayesinde günlük kullanımın her senaryosunda kullanıcılara destek olan Acer Aspire 3 Spin 14, animasyonlar ve geçişler için harika bir birleşim noktası oluşturuyor. Aynı zamanda TNR teknolojisiyle donatılan yapay zeka gürültü engelleme destekli PurifiedVoice™ ile daha net, canlı ve arka plan gürültüsü olmayan video görüşmelerini mümkün kılıyor. İnternet aracılığıyla yapılan tüm işlemlerde Wi-Fi 6 ile kesintisiz bağlantıya devam eden Aspire 3 Spin 14, cihazlar arası geçişi HDMI girişi ile sağlıyor. Tüm bunları yaparken 10 saate varan pil ömrüyle gün ışığının neredeyse tamamını kapsayan bir performans sergileyen Aspire 3 Spin 14’ün yeniden şarj olabilmesi tam işlevli USB Type-C portuyla kolayca mümkün. Tüm bunları yaparken yüzde 100 geri dönüştürülebilir malzemelerden oluşan ve arka kapağı yüzde 30 geri dönüştürülmüş plastikten yapılan Aspire 3 Spin 14, Energy Star sertifikasıyla geri dönüşüme katkı sağlarken kullanıcıların daha sorumlu bir seçim yapmasına da destek oluyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik 

Acer Aspire 3 Spin 14 (A3SP14-31PT-38YP), 21.999 TL’lik fiyatı ile Vatan Bilgisayar‘da satışta.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com