Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 29 Temmuz 2024 42 Görüntüleme

Polisan yapıkim’in sponsorları arasında yer aldığı betonart mimarlık yaz okulu ısparta’da gerçekleşti

Mimarlık, iç mimarlık, peyzaj mimarlığı ve endüstri ürünleri tasarımı bölümlerinde okuyan öğrencilerin beton malzemeyi hem teorik hem de uygulamalı olarak tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin farklı şehirlerindeki üniversitelerden 18 öğrenci katıldı.

TürkÇimento’nun düzenlediği ve Polisan Yapıkim’in gümüş sponsoru olduğu Betonart Mimarlık Yaz Okulu’nun 20.’si Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 15-24 Temmuz tarihlerinde Isparta’da yapıldı. “Timeless/Zamansız” temasıyla gerçekleşen program kapsamında, üniversitelerin mimarlık bölümünde okuyan ve 4. sınıfa geçen öğrenciler beton malzemeyi hem teorik hem uygulamalı tanıma fırsatı veren atölyelere ve saha uygulamasına katıldılar. 

Küratörlüğünü Begüm Yılmaz Bilgin ve Caner Bilgin’in, moderatörlüklerini Doç. Dr. Hatice Gökçen Özkaya, Dr. Öğr. Üyesi Duygu Köse, Yüksek Mimar Erhan Vural ve Yüksek Mimar Aygen Erol Çakır’ın yaptığı etkinlik, Türkiye’nin dört bir yanından mimarlık öğrencilerini bir araya getirdi. Polisan Yapıkim’in öğrencilerin çalışmalarında kullanabileceği numune ürünler de verdiği Betonart Mimarlık Yaz Okulu, etkinliğin son günü öğrencilerin yaptığı eserlerin sergilenmesi ve sertifika dağıtımıyla tamamlandı. Program sonunda katılımcı küratörlere, moderatörlere ve öğrencilere plaket takdimi gerçekleşti.

“60 yıllık tecrübemiz ve inovasyona verdiğimiz önemle sektöre katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz”

Polisan Yapıkim’i temsilen etkinliğe katılan Polisan Yapıkim Teknoloji Müdürü Mahmut Ali Öncel konuşmasında “TürkÇimento tarafından düzenlenen ve Polisan Yapıkim olarak gümüş sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduğumuz Betonart Mimarlık Yaz Okulu, beton sektöründe yenilikçi fikirlerin, en son teknolojilerin ve endüstrinin geleceğini şekillendirecek projelerin buluştuğu önemli bir platform. Bu anlamlı etkinliği organize eden tüm ekibe ve katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. Bu etkinliğin sektöre kattığı değer, bizler için ilham verici olup, sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilmemiz için büyük bir fırsat sunmakta. Polisan olarak, 60 yıllık tecrübemiz ve inovasyona verdiğimiz önemle sektöre katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Geleceğe yönelik hedeflerimiz arasında, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler üreterek sektörün gelişimine öncülük etmek yer alıyor” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com