Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 27 Temmuz 2024 47 Görüntüleme

Samsung, Paris 2024’ün son geri sayımını Olympic™ rendezvous @ Samsung | Square Marigny pop-up mekanında başlatıyor

Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları global partneri Samsung ElectronicsOlimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapan Işıklar Şehri’nin kalbinde yer alan yeni Olympic™ rendezvous @Samsung | Square Marigny adlı pop-up deneyim mekanında ziyaretçileri ve hayranları ağırlayarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarının resmi başlangıcını kutlamaya hazırlanıyor. Kapılarını 27 Temmuz’da açacak olan mekan, konuklarını Samsung’un Olimpiyat mirasını sunan görsel bir yolculuğa çıkaracak ve en yeni Samsung Galaxy inovasyonlarını uygulamalı olarak tanıtacak. Mekanda sunulacak sürükleyici deneyimler, Samsung’un sunduğu Galaxy AI yeniliklerinin Olimpiyat ruhunu Samsung’a özgü bir biçimde yeniden canlandıracak.

 

“Games Wide Open” taahhüdünü yerine getirmek üzere Paris 2024 Oyunlarıyla iş birliği içinde çalışmaktan gurur duyduklarını belirten Samsung Electronics Mobil Deneyim İş Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Müdürü Stephanie Choi, “Bu slogan, geçmişteki çekişmeli Oyunların ardından Olimpiyat Oyunlarında tekrar bir araya gelebildiğimiz ve yüz yüze bağlantı kurabildiğimiz için daha da derin bir anlam taşıyor. Samsung, yeni Olympic™ rendezvous @Samsung | Square Marigny adlı pop-up deneyim mekanında sporun ve insan ruhunun gerçek birleştirici gücünü vurgulamak amacıyla Paris’teki ve dünyanın dört bir yanındaki sporculara ve taraftarlara yeni perspektifler kazandırmaktan ve olanaklar sunmaktan gurur duyuyor. Artık son geri sayımdayız ve Paris 2024’ün resmi olarak başlamasına tanıklık edeceğimiz için çok heyecanlıyız,” dedi.

 

Samsung, Square Marigny ‘de yer alan bu yeni projede, ünlü Champs-Elysees’den Place de la Concorde’a uzanan Olympic™ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 mekanının da cephesini tasarlayan ödüllü mimar Jean Nouvel ile bir kez daha iş birliği yaptı. Mekan, Paris’in en ikonik simgelerinden bazılarının ve merakla beklenen break dans ve kaykay yarışmalarının yapılacağı açık arenanın yakınında yer alıyor. Samsung’un şimdiye kadar sunduğu en sürükleyici pop-up deneyimini yaşatmak üzere ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi hedefleyen mekan, merak uyandırmak için renkleri ve açıları açık ve ışık dolu bir alanda kullanan çarpıcı bir cam cepheye sahip. Multimedya cephede Samsung Galaxy ile sporun birleştirici gücünü öne çıkarmak amacıyla dünyanın dört bir yanından sporcuların görüntüleri de sergilenecek.

 

Samsung’un olimpiyat mirasında görsel bir yolculuğa davet ediyor

Mekana giren ziyaretçiler, Samsung’un neredeyse kırk yıldır Olimpiyat Oyunlarına verdiği destekler hakkında daha fazla bilgi edinebilecek. Aynı zamanda markanın Dünya Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları Partneri olma yolculuğunu ve teknolojilerinin, Olimpiyatların gelişiminde oynadığı role tanıklık edebilecek. Ziyaretçiler ayrıca Paris 2024 için tasarlanan Galaxy Z Flip6 Olympic Edition da dahil olmak üzere bugüne kadarki tüm Olympic Edition telefonları yakından görüp Atina 2004’e kadar uzanan bazı Olimpiyat Meşalelerini inceleyebilecek.

 

Günümüzün ruhunu taşıyan yeni Square Marigny alanı, küre biçimindeki “Openness Monument” anıtına da ev sahipliği yapacak. Paris 2024’ün resmi maskotu Phryges’in de desteğiyle, bu anıtta Samsung’un Paris 2024 ana mesajı olan “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır” ile birlikte Oyunların en yeni üç sporu kaykay, break dans ve sörfün önde gelen sporcularının görüntülerini gösterecek ve içerikler her açıdan görüntülenebilecek. Ziyaretçiler ayrıca Samsung’un en yeni teknolojilerini inceleyebilecek, Galaxy AI ile yaratıcı olmanın ve iletişim kurmanın yeni yollarını keşfetme şansına sahip olacak, Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 da dahil olmak üzere Samsung’un en yeni mobil inovasyonlarını görebilecek ve eksiksiz Paris seyahat planları yapmaktan mükemmel fotoğraf çekmeye kadar her konuda destek olan en sevilen özellikleri deneyimleyecek.

 

Olimpiyat ruhu artık herkese açık

Ziyaretçiler ayrıca Samsung’un özel Olimpiyat Rozeti promosyonu aracılığıyla ünlü Olimpiyat Rozeti geleneğine katılabilecek. Galaxy AI deneyimine katılan veya Galaxy ailesi ürünlerinden herhangi birini satın alan ziyaretçiler Samsung Paris 2024 Olimpiyat Rozeti kazanacak. Ayrıca, kullanılmış 171 adet Galaxy Z Fold5 konumlandırılarak özel olarak üretilen bir katlanabilir duvarda break dans, kaykay ve sörf videoları gösterilecek. Kinetik üretim teknikleri sayesinde ekran titreyecek ve herkesin keyif alabileceği, büyüleyici ve dinamik bir deneyim sunulacak. Yaz boyunca bir dizi özel etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Olympic™ Rendezvous @ Samsung | Square Marigny mekanı, Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarının bir parçası olmak isteyen herkese açık olacak. Olimpiyat Oyunları vesilesiyle mekan, 27 Temmuz – 11 Ağustos ve Paralimpik Oyunlar için 29 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında sabah 10’dan akşam 10’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Galaxy ile Olimpiyat ve Paralimpik deneyimi üst seviyeye taşınıyor

Yeni pop-up deneyim mekanının açılışı, Samsung’un sporcuları ve taraftarları bir araya getirerek Olimpiyat Oyunlarını ve dünyayı iyileştirmeye yardımcı olacak birçok yoldan sadece biri. Oyunlar sırasında Samsung;

 

* Paris 2024’ün Seine Nehri’ndeki tarihi Açılış Töreni’ni ve Marsilya’daki yelken yarışmalarını paylaşmak için Galaxy S24 Ultra akıllı telefonların sunduğu 5G bağlantısıyla Olimpiyat yayını yapacak; böylece sporseverleri ve izleyicileri aksiyona her zamankinden daha yakın hale getirecek.

* Oyunlarda yarışan yaklaşık 17.000 Olimpik ve Paralimpik sporcuya dağıtılan ve Galaxy AI tarafından desteklenen tamamen özelleştirilmiş ilk Olimpiyat Sürümü akıllı telefon olan Galaxy Z Flip6 Olympic Edition ile sporcuların “Games-Time” deneyimini zenginleştirip bağlantı kurmanın yeni yollarını sunacak.

* Sporcuların doğrudan podyumda Zafer Selfie’si çekip paylaşmalarını sağlayarak madalya törenine yeni bir soluk getirecek; Galaxy Z Flip6 Olympic Edition’ı kullanarak Olimpiyat Oyunlarında bir ilki daha yaşatacak.

 

Ayrıca Samsung, Paris 2024’te yarışan sporcuları desteklemek ve Galaxy AI ile yaşamlarının bu unutulmaz dönemini en iyi şekilde geçirmelerine yardımcı olmak için 18 Temmuz’da Olympic™ rendezvous @ Samsung | Village Plaza’yı açtı. Şirket, ziyaretçilerin hem gönül rahatlığıyla vakit geçirmesini sağlamak hem de ömür boyu unutulmayacak anıları arkadaşlarıyla ve aileleriyle paylaşmasını desteklemek için Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarının önemli mekanlarında 11 adet evrensel Şarj İstasyonu kuracak.

 

Samsung’un “Yeniliğe açık olan her zaman kazanır” kampanyası hakkında daha fazla bilgi YouTube’da görülebilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com