Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 26 Temmuz 2024 56 Görüntüleme

Muğla’da Hentbol Yatırımları ve Altyapı Çalışmaları Hız Kazanıyor

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Köyceğiz Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli ile yapılan görüşmelerde, hentbola yapılan yatırımlar ve gelecekteki projeler masaya yatırıldı.

Ziyaretlerin önemli bir diğer gündem maddesi ise Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek olan Muğla temsilcileri Armada Praxis Yalıkavak ve Köyceğiz Belediye takımlarının başarılarının desteklenmesi ve uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için yapılacak çalışmalar oldu. Bu kapsamda, Belediye Başkanları ve ilgili spor müdürleri ile yapılan görüşmelerde, bu kulüplerin başarısının artırılması için atılacak adımlar detaylı bir şekilde ele alındı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Köyceğiz Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hentbol Yaz Okulu’nda genç hentbolcular ile buluştu. Bu buluşma sonrası Muğla’daki ziyaretlerine devam eden Kılıç, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Köyceğiz Spor İlçe Müdürü Mehmet Kaleli’ye Milli Takım’ın hentbol formasını hediye ederek, hentbola olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Kılıç; “Hentbolun yaygınlaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Muğla’da gerçekleştirilen görüşmelerde, hentbol sporunun geleceği için atılacak adımları detaylı bir şekilde ele alma fırsatı bulduğunu dile getiren Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, “Muğla Valimiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün destekleriyle, ilimizde hentbolun daha da yaygınlaşması ve genç yeteneklerin keşfedilmesi için önemli projelere imza atacağız. Ayrıca, Avrupa Kupaları’nda mücadele edecek olan Armada Praxis Yalıkavak ve Köyceğiz Belediye takımlarımızın başarılarını desteklemek için gerekli tüm çalışmaları sürdürüyoruz. Özellikle yayıncımız TRT Spor Yıldız’da yayınlanan maçlarımızın sayısının artması, hentbola olan ilgiyi önemli ölçüde artırdı. Bu ilgi, genç sporcularımızın motivasyonunu yükseltti ve hentbolun Türkiye genelinde daha fazla benimsenmesine olanak sağladı. Önümüzdeki dönemde de altyapı yatırımları ve destek projeleri ile hentbolun yaygınlaşması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

Hentbolun Türkiye’de hak ettiği yere gelmesi için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini belirten Kılıç; Muğla’da gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerin hentbol sporunun gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Önümüzdeki dönemde de altyapı yatırımları ve destek projeleri ile hentbolun yaygınlaşması için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com