Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 26 Temmuz 2024 56 Görüntüleme

Kuveyt Türk’ten dijital yenilik: Genel Kredi Sözleşmeleri (GKS) artık dijital ortamda

Bu yenilikçi adım sayesinde, şahıs firmaları finansman süreçlerindeki kefilli işlemler hariç tüm genel kredi sözleşmesi işlemlerini dijital ortamda gerçekleştirilebiliyor.

 

Katılım finans esasları doğrultusunda geliştirdiği ürün ve hizmetleriyle yenilikçi çözümler sunan Kuveyt Türk, Genel Kredi Sözleşmeleri’nin (GKS) dijital olarak onaylanmasıyla müşterilerine büyük kolaylık sağlayan, doğa dostu ve sürdürülebilir yeni hizmetini devreye soktu. Bu yeni hizmet ile müşteriler hızlı ve pratik şekilde genel kredi sözleşmelerini Kuveyt Türk mobil aracılığıyla onaylayabiliyor.

 

Dijital GKS hizmeti, finansmana ulaşmada müşterilerine kolaylık sağlamanın yanı sıra doğa dostu ve sürdürülebilir yönüyle de öne çıkıyor. Dijital GKS ile işlem başına 39 sayfalık kâğıt tasarrufu sağlayan Kuveyt Türk, geliştirdiği yenilikle birlikte kâğıtsız bankacılık uygulamalarını pekiştirmeyi hedefliyor.

 

“Benzersiz bir uçtan uca dijital finansman deneyimi sunuyoruz”

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz, konuyla ilgili olarak “Değişen ve gelişen ekonomik koşullar ekseninde ortaya çıkan ihtiyaçları gözeterek katılım finans prensipleri doğrultusunda yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Şimdi de dijital GKS ile, işlemlerini dijitalden başlatıp onaylarını da dijitalden sürdürdüğümüz yeni bir hizmeti şahıs firması sahipleriyle buluşturuyoruz. Böylece, şahıs firmalarına uçtan uca dijital bir deneyim sunuyoruz. Bu deneyimle, şahıs firmaları dilediği yerden uzaktan müşteri edinimi ile Kuveyt Türk Mobil aracılığıyla hesap açabiliyor, dilerse uzaktan dilerse şubelerimizden limit tahsis hizmeti alabiliyor ve online finansman hizmetimiz sayesinde nakdi ve gayri nakdi finansman ürünlerine dijitalden erişebiliyor. Dijital GKS hizmetimizle, müşterilerimizin zamanını uzun imza süreçleriyle harcamıyor, çevre dostu ve sürdürülebilir yaklaşımımız sayesinde kağıt tasarrufuna katkıda bulunmuş oluyoruz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran çözüm odaklı, yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com