Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 25 Temmuz 2024 53 Görüntüleme

Yaz sporları için gerekli depolama çözümleri

Sporcular, antrenörler ve elbette izleyiciler, ister performanslarını belgelemek için; isterse de coşkulu anları yakalayıp kaydetmek veya sosyal ağlarında paylaşmak için olsun; çok sayıda fotoğraf ve video çekecekler. Bu nedenle de bu büyük miktarda veriyi işleyebilmek için ekstra depolama alanına sahip olmaları ve dizüstü bilgisayarlarında, cep telefonlarında veya tabletlerinde mevcut depolama alanının yetersiz gelip tükenmesi ile ilgili endişe duymayacak şekilde hazırlıklı olmaları son derece önemli. Öte yandan, boş zamanlarında gevşemek ve sosyalleşmek için video oyunlarla yönelmeyi tercih eden kullanıcıların seyahat ederken yanlarında taşıyabildikleri avuç içi konsollar gibi oyun konsollarının ve oyunların önemli miktarda depolama alanı gerektirdiğini de unutmamak gerekiyor. 

Tüm büyük spor etkinliklerine katılırken ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, Western Digital’ın her türlü depolama ihtiyacına yönelik çözümleri mevcut; böylece sporcular, antrenörler, aile üyeleri veya izleyiciler, bu tür etkinliklerde yaşadıkları deneyimlerinin sınırsızca tadını çıkarabilir ve unutulmazlar arasına girecek tüm anılarını pratik bir şekilde saklayabilir. 

WD Blue® SN5000 NVMe™ SSD

WD Blue® SN5000 NVMe™ SSD, kullanıcıların hayal güçlerini özgür bırakmalarına olanak tanıyor. NVMe PCIe® Gen 4 standardı sayesinde iş akışınızı hızlandırın ve 4 TB’a kadar devasa depolama alanı ile çok sayıda uygulama, veri ve fotoğraf veya video içerikleri gibi multimedya içeriğini 4K olarak kaydedin.   

 

WD_BLACK® P10 Game Drive 6 TB

Harici bir sabit sürücü olan WD_BLACK® P10 Game Drive, oyun konsollarının veya bilgisayarlarının potansiyelini artırmak isteyen kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış, 6 TB’a* kadar kapasite sunan bir model. Geniş depolama kapasitesi çok sayıda oyunu kaydetmenize olanak tanıyor; böylece yeni oyunlara yer açmak için hangi oyunları sileceğinizi düşünmeye gerek kalmıyor. 

WD My Passport® 6 TB

WD My Passport® 6 TB taşınabilir HDD, seyahatleriniz sırasında yanınızda taşıdığınız pasaportunuz kadar önemli! Bu yüksek kapasiteli depolama cihazı, dosyalara her zaman, her yerde kolay erişim sağlayan USB bağlantısı sağlıyor. Öte yandan kompakt ve sağlam tasarımı, her türlü maceraya atılmak için de mükemmel bir seçim. 

 

Resmi lisanslı Nintendo Switch™ bellek kartı 

Nintendo Switch™ için resmi lisanslı SanDisk® microSDXC™ bellek kartı, konsollarınıza 1 TB’a* kadar depolama alanı eklemenizi ve daha fazla sayıda favori oyununuzu saklayabilmenizi sağlıyor. 100 MB/s’ye varan aktarım hızları sayesinde** oyunları hızlı bir şekilde yüklemenize olanak tanıyor. 

 

SanDisk Ultra® Dual Drive Go USB Type-C™ 

Dual Drive Go USB Type-C™, dosyaları USB Type-C™ özellikli akıllı telefonlar, tabletler ve Mac’ler ile USB Type-A özellikli bilgisayarlar arasında kolayca taşımanıza olanak tanıyor. Cihaz, yanınızda kolayca taşıyabilmeni için beraberinde gelen anahtarlık deliği sayesinde son derece pratik bir kullanım sunuyor. Ayrıca en son fotoğrafları, videoları, müzikleri, belgeleri ve kişileri de otomatik olarak yedekleyebildiği için telefonunuzu kaybetseniz bile en önemli anılarınız sizde kalıyor. 

* 1 GB = 1 billion bayt ve 1 TB = 1 trilyon bayt. Gerçek kullanıcı kapasitesi çalışma ortamına bağlı olarak daha az olabilir. 

** 100 MB/s’ye kadar okuma hızı; 90 MB/s’ye kadar yazma hızı. Dahili testlere göre; ana cihaz arayüzüne, kullanım koşullarına ve diğer faktörlere bağlı olarak performans daha düşük olabilir. 1MB = 1.000.000 bayt.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com