Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 25 Temmuz 2024 80 Görüntüleme

Efsane geri dönüyor! “Ayak İşleri”nin dördüncü sezon tanıtımı yayınlandı

Aksiyon, mizah ve felsefeyi bir araya getiren, GAİN’in orijinal dizisi “Ayak İşleri”nin dördüncü sezonuna sayılı zaman kaldı. Yayınlanmaya başladığı 2021 yılından bu yana sadık bir izleyici kitlesi edinen dizinin yeni sezon tanıtımı da yayınlandı.

“Ayak İşleri”, Vedat ile Evren’in, zengin iş insanı Sermet Abi’nin ayak işlerini halletmeye çalışırken başına gelenleri anlatıyor. Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın muhteşem performanslarıyla hayat verdiği iki zıt karakter olan Vedat ile Evren, giriştikleri her işte çatışıp duygusal patlamalar yaşarken seyirciyi bol sürprizli ve kahkaha dolu bir maceraya sürüklüyor. 

Özgün senaryosuyla dillerden düşmeyen ve merakla beklenen “Ayak İşleri”, son yılların en eğlenceli ve en yaratıcı absürt komedilerinden biri olarak gösteriliyor. İzleyicilerinin çok özlediği dizinin dördüncü sezonunda Vedat ile Evren ikilisi, yeni haritalarda, yeni araçlarla, yeni görevler peşinde koşarken bu sefer daha da karmaşık ve komik durumların içine düşüyor.

 

Sürpriz karakterlerle tanışmaya hazırlanın! 

 

“Ayak İşleri”, ilk üç sezonunda pek çok ünlü ismi ağırlamıştı. Dizinin dördüncü sezonuna ise Didem Soydan, Bartu Küçükçağlayan, Melis Birkan, Tolga Tekin, Deniz Celiloğlu, Ozan Çelik, Nazlı Bulum, Devrim Kabacaoğlu, İlker Fırat ve Müge Bayramoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncular, çok konuşulacak karakterlerle renk katıyor.

Yönetmen koltuğunda oturan Caner Özyurtlu, senaryoyu Volkan Öge ile birlikte kaleme alıyor. Dizinin yapımcılığını ise AC Film üstleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com