Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 25 Temmuz 2024 45 Görüntüleme

Çiğli Belediyesi’nden Ücretsiz İngilizce Kursu

Çiğli Belediyesi, yabancı dil okuma, yazma ve konuşma becerilerini geliştirmek isteyenler için ücretsiz İngilizce Dil Kursu düzenliyor.

Çiğli Belediyesi Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi’nde başlayan A2 seviyesi İngilizce kursu 4 hafta boyunca devam edecek. Hafta içi 09.30-16.00 saatleri arasında düzenlenen derslere 14 yaş ve üzeri kursiyerler katılım sağlıyor. Eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerler, günlük yaşamda İngilizceyi daha iyi anlama ve kullanma fırsatı bulacak.

Özel sınıflarda İngilizce dersi

İngilizce kursunda öğrencilere temel seviyede İngilizce bilgisi veriliyor. Alanında deneyimli eğitimcilerden ders alan kursiyerler; cümle kurma, aile bireylerini tanıtma, yol tarifi yapabilme, duygularını ifade edebilme ve hava koşullarını anlatma gibi günlük konuşmalar hakkında pratik sahibi oluyor. 15 kişilik sınıfta eğitim alan kursiyerlere, konuşma yanında İngilizce dil bilgisi kuralları da öğretiliyor.

Başkan Yıldız: “Yabancı dil eğitimini önemsiyoruz”

Birey odaklı hizmet ve projelere önem verdiklerini belirten Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Kentimizin fiziki ihtiyaçlarına yönelik sürdürdüğümüz temel belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra Çiğlili komşularımızın talepleri doğrultusunda hizmet ve projeler üretmeye de gayret ediyoruz. Eğitim, sanat, spor ve mesleki anlamda kendisini geliştirmek isteyenler için ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Son olarak, İngilizce kursumuzun startını verdik. Dört hafta boyunca A2 seviyesinde eğitim vereceğiz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları göz önünde bulundurduğumuzda, kişisel gelişimine önem veren bireylerin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com