Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 25 Temmuz 2024 62 Görüntüleme

Annem Hakkında filminde rol almaktan gurur duyuyorum

Yapımcılığını Ayem filmin üstlendiği, senaryo ve yönetmenlik koltuğunda Soner Sert’in oturduğu “Annem Hakkında” filminin başrol oyuncularından Burak Dakak, film sürecini ve seti anlattı.

 

Önce festival sonra vizyon

Kalabalık bir ailenin hikayesini kara komedi üzerinden beyaz perdeye aktarıldığı ‘Annem Hakkında’ filminin yetenekli oyuncusu Burak Dakak, ‘Annem Hakkında’nın öncelikle çeşitli film festivallerinde gösterime gireceğini ve ardından sinema salonlarında izleyiciyle buluşacağını belirtti. Dakak, “Festival filmlerini tercihlerimde ilk sıraya alırım. Bu filmler, uluslararası platformlarda geniş kitlelere ulaşarak mesleki motivasyonumu artırıyor” diyerek festival filmlerine olan tutkusunu vurguladı.

 

Böyle bir ekip her zaman bir araya gelmez

Yurtiçi ve Yurtdışı festivallerde yarışacak olan ‘Annem Hakkında’ filminde rol almaktan gurur duyduğunu söyleyen Burak Dakak, “Filmin hikayesine inandım ve samimiyetine güvendiğim için rol aldım. Ödül beklentisiyle değil, tamamen bu hikâyeye olan inancımla filmde yer aldım. Elbette ödül gelirse gurur duyarız, ancak asıl amacım bu değildi,” diyerek, bayrağı taşıyacağını söyledi. Set ekibinden oyuncu kadrosuna, yönetmeninden yapımcısına çok güzel bir ekiple çalıştığını ifade eden Burak Dakak, “Böyle bir ekip her zaman bir araya gelemez. Geldiğinde de çok güzel işler ortaya çıkar” dedi.

Burak Dakak (Caner) ve Kadir Çermik (Muharrem), başrollü paylaştığı Annem Hakkında filminde Yurdaer Okur (Halil), Başak Daşman (Nermin), Name Önal (Halime), Sahra Şaş (Ebru), Işıknaz Özedgü (Aylin), Gürsu Gür (Sermet) ve Şerif Erol (konuk oyuncu) gibi birbirinden başarılı oyuncular rol alıyor.

 

Filmin Konusu

Bir sayfiye yerinde, kalabalık bir aile genç bir kadının (Aysel) ölümünün beşinci yılında bir araya gelmek ve bir mevlit okutmak ister. Kadının oğlu (Caner), eski kocası (Muharrem), abisi (Halil), yengesi (Nermin) ve kız kardeşi (Halime)’nin bir araya geldiği buluşma, hiç hesapta olmayan tartışmaların açılmasına ve ilişkilerin tepetaklak olmasına neden olur.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com