Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 24 Temmuz 2024 56 Görüntüleme

Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası başladı

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 8’incisine ev sahipliği yaptığı Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası başladı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve eski futbolcu Çetin Öten’in vuruşuyla başlayan turnuvanın kıyasıya mücadeleye sahne olması bekleniyor.

Lüleburgaz Belediyesinin gençlerin yaz akşamlarında sosyal aktivitelerini arttırmak, sporu geniş kitlelere sevdirmek ve Lüleburgazlı gençlerle futbol adamlarının birbirlerini tanımasını sağlamak amacıyla bu yıl Çetin Öten’in onuruna gerçekleştirdiği 8. Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası başladı.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde 33 takım ve yaklaşık 700 sporcunun yer aldığı turnuvanın açılış töreni 23 Temmuz Salı günü Lüleburgaz Belediye Başkan Dr. Murat Gerenli, belediye başkan yardımcısı Kemal Pektaş, eski futbolcu Çetin Öten ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

“ONLARI KENDİMİZE ROL MODEL ALDIK”

Törende konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli; “Lüleburgaz’da yapılan en geniş spor organizasyonu. Maalesef geçen yıl ara vermiştik. Centilmence, dostluk içerisinde ve rekabetin yaşandığı, Lüleburgaz’a yakışan bu turnuvanın uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum. Katılan bütün takımlara, hakemlere, tertip komitesine teşekkür ediyorum. Sevgili Çetin Öten Lüleburgaz’ın spor tarihine adı altın harflerle yazılmış isimlerinden birisi. Biz onları tanıyarak büyüdük ve onları kendimize rol model aldık. Kişilikleri ve sporcu kimlikleriyle bizim için çok önemli isimler. Onlar Lüleburgaz’ın yıldızlarıydı. Bu turnuvanın sonucunda Lüleburgaz’ın geleceğinin yıldızları için değer katmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞLAMA VURUŞUNU GERENLİ VE ÖTEN YAPTI

Konuşmaların ardından 8. Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası’nın ilk maçında Gün İnşaat-Kanarya takımları karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın başlama vuruşunu Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve  eski futbolcu Çetin Öten yaptı.

Dostluk ve centilmenlik mesajlarının verildiği turnuvanın ilk gününde Gün İnşaat-Kanarya, Tadal Pastane Cafe- Seydioğlu Orman Ürünleri FK, Lüleburgaz Gençlik-1922 Veteran takımları karşı karşıya geldi.

Heyecan dolu turnuva 5 Eylül’e kadar LYFA’da devam edecek.

TURNUVADA MAÇ PROGRAMI

Turnuvada 24-31 Temmuz maç programı şu şekilde;

24 Temmuz

Saat 19:30 Kırkar Sigorta- Babaeski Esnaflar

Saat 20:45 Sinan Atakan Yavuz Parkı-Gençlik Meclisi

Saat 22:00 Adliye FC-Kristal İş

25 Temmuz

Saat 19:30 Lüleburgaz Belediyesi- Gafuroğluspor

Saat 20:45 Alpullu Spor-Enkay Sürücü Kursu

Saat 22:00 Düğüncübaşı Spor-Atınç Gayrimenkul

29 Temmuz

Saat 19:30 Sütlüce Gençlik-Sistem

Saat 20:45 Trakya Döküm-FC Daily Dream

Saat 22:00 İbo’nun Yeri Ateşspor-Tayfa 1967

30 Temmuz

Saat 19:30 Beşiktaş Taraftarlar Derneği- Yıldırımspor

Saat 20:45 Şeker Çocuk Parkı-Celaliye Gençlik

Saat 22:00 HD Play Station FC-90+3

31 Temmuz

Saat 19:30 İstasyon Spor-CZ Spor

Saat 20:45 Düğüncübaşı Spor-Vet. United

Saat 22:00 Atınç Gayrimenkul-Alpullu Spor

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com