Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 24 Temmuz 2024 47 Görüntüleme

Samsung DARK AND DARKER MOBILE oyunu için KRAFTON ile iş birliği yaptı

Yapılan iş birliğinin kapsamına, optimizasyon iyileştirmelerine ek olarak gelişmiş Vulkan ve ışın izleme grafik teknolojilerinin uygulanması da dahil edildi.

 

Samsung Electronics, Galaxy akıllı telefonlarda DARK AND DARKER MOBILE oyun deneyimini iyileştirmek amacıyla KRAFTON ile iş birliği yaptığını duyurdu. Samsung Electronics Mobil e-Deneyim İş Birimi Sistem Platformu Ar-Ge Grubundan Jungwoo Kim, iş birliğiyle ilgili olarak, “KRAFTON ile gerçekleşen bu iş birliği, DARK AND DARKER MOBILE oyununu oynayan Galaxy akıllı telefon kullanıcılarına daha heyecanlı ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunacak. İleriye yönelik gerçekleştirilen teknik kapsamlı iş birliğimiz çerçevesinde, daha optimize bir oyun ortamı sunmayı planlıyoruz” dedi.

 

Samsung ile KRAFTON, DARK AND DARKER MOBILE oyununun, 10 Temmuz’da Galaxy Unpacked 2024 etkinliğinde global olarak tanıtılan Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 gibi en yeni Galaxy katlanabilir ve akıllı telefonlarda daha akıcı bir oyun deneyimi sağlamaya yönelik iş birliği gerçekleştirdi. Uygulama sürekliliği özelliğini de destekleyen yeni oyun, Galaxy Z Fold6 katlanıp açıldığında da devam edebiliyor ve Galaxy Z Fold6’nın geniş ekranında daha konforlu bir oyun deneyimini sunuyor. 

 

İş birliği kapsamında, Samsung’un Vulkan 3D grafik teknolojisindeki uzmanlığı ile KRAFTON’un en yeni Unreal Engine teknolojileri birleştirilerek son derece gerçekçi ve sürükleyici grafikler ortaya çıkarıldı. İki şirket, Galaxy Z Fold6 ve Galaxy S24 Ultra dahil olmak üzere Galaxy akıllı telefonlarda en iyi oyun grafiklerini sunmak için ‘Ray Tracing’ gibi en yeni teknolojilerden faydalandı. Ayrıca, DARK AND DARKER MOBILE oyununu Galaxy akıllı telefonlarında oynayan kullanıcıların deneyimini daha ileri taşımak üzere Dolby Atmos ses efektleri de desteklenecek.

 

KRAFTON ve Samsung, Kore ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara DARK AND DARKER MOBILE oyununu en yeni Galaxy akıllı telefonlarında herkesten önce oynama fırsatı sunuyor. Samsung Deneyim Mağazalarında sergilenen Galaxy Z Fold6’larda oyunu oynayan kullanıcılar, mobil oyunlarda grafiklerin ve sürükleyiciliğin geldiği en yeni seviyeyi bu DARK AND DARKER MOBILE özelinde deneyimleyebilecek.

 

Bluehole Studio’da DARK AND DARKER MOBILE oyununun geliştirilmesinden sorumlu yapımcı olarak görev alan Joonseok Ahn ise şunları söyledi: “Samsung Electronics ile teknik iş birliği yapan geliştirme ekibimiz, DARK AND DARKER MOBILE’ı Galaxy Z Fold 6 gibi en yeni Galaxy akıllı telefonlar için optimize ederek konsol oyunu oynama hissini avcunuzun içine taşımak için çalıştı. Samsung Electronics ile başlayan yakın iş birliğini gelecekte de sürdürmeyi hedefliyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com