Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 24 Temmuz 2024 66 Görüntüleme

Prime Video, Yeni Yerli Yapım Film “Gölgede 39 Derece” için Çekimlere Başladığını Duyurdu

Yönetmenliğini Tunç Şahin, senaryosunu Uygar Şirin’in ve yapımını Bir Film’in üstlendiği, İstanbul ve İzmir gibi birbirinden farklı iki karaktere sahip Kumru ve Fatih’in hayatlarının hiç beklemedikleri şekilde değişimini anlatan romantik komedi türündeki film, üyelerine özel olarak sadece Prime Video’da yayınlanacak. 

2023 yılında Rüyanda Görürsün ve Bihter filmlerini, 2024 yılında ise ilk yerli Original dizisi Düğüm’ü yayınlayarak büyük beğeni toplayan Prime Video; yeni yapımlar Arda Turan: YüzleşmeMavi Mağara ve Gölgede 39 Derece ile geniş içerik kataloğuna Türk Original yapımlarını eklemeyi sürdürüyor.

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor. 

Gölgede 39 Derece Hakkında

Kumru sonradan taşındığı İstanbul’un koşuşturmacası ve kargaşasında kendini geliştiren hırslı ve başarılı bir genç avukattır. Dakiklik, Kumru’nun göbek adıdır. Fatih ise tıpkı kendi gibi sakin bir karaktere sahip olan İzmir’de doğup büyümüştür. Olayların gelişmesiyle Kumru kendini tekrar İzmir’de bulur, kariyerini ya yükseğe taşıyacak ya da yerle bir edecek yüksek profilli bir boşanma davasıyla uğraşmaktadır ve yolları Fatih ile kesişir. Boşanma davası çekişmeli bir hal alınca zıt karakterlere sahip ikilinin, aldatan eşe karşı delil toplamak, davayı sonuçlandırmak, Kumru’nun ilginç bir karaktere sahip annesini ziyaret etmek, Fatih’in müzisyen arkadaşlarını konsere yetiştirmek ve gün bitmeden bir düğüne katılmak için sadece sekiz saatleri vardır. İzmir sokaklarında oradan oraya koşuştururan çiftin planları ve hayatları hiç beklemedikleri şekilde değişecektir.

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç’ın yer aldığı Bir Film imzalı yerli yapım 2024 yıl sonunda Prime Video’da yer alacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com