Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 24 Temmuz 2024 64 Görüntüleme

EY Türkiye yeni şirket ortaklarıyla rekor büyümeye imza atıyor

2024 yılı içerisinde EY Türkiye’nin liderlik ekibine atanan ve yeni katılan şirket ortaklarıyla birlikte toplam şirket ortağı sayısı 82’ye ulaştı.

 

Uluslararası alanda danışmanlık, denetim, güvence, strateji, kurumsal finansman ve vergi hizmetleri sunan EY (Ernst & Young), Türkiye’de hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Bu yıl şirkete yeni katılan (3) ve terfi alarak atanan (9) yöneticileriyle birlikte, EY Türkiye’nin yeni mali dönem içerisindeki toplam şirket ortağı sayısı 82’ye çıktı. 

 

2024 yılı temmuz ayı itibarıyla EY Türkiye’nin Danışmanlık Hizmetleri Bölümüne Kerem Kaçar; Denetim Hizmetleri Bölümüne Aykut Üşenti, Murat Çideli, Özge Pala, Selvi Hardal, Tolga Özdemir ve Volkan Ünlüyalvaç; Vergi Hizmetleri Bölümüne Bahri Arı ve Dr. Can Sözer terfi alarak şirket ortağı olarak atandı. Ek olarak; 2024 yılı içerisinde şirketin Danışmanlık Hizmetleri Bölümüne Ersin Yıldırım; EY Parthenon Strateji Hizmetleri Bölümüne ise Cem Çamlı ve Yusuf Bulut şirket ortağı olarak katılmıştı.

 

EY, 150’den fazla ülkede, 395 binden fazla çalışanıyla küresel çapta iş dünyasına kapsamlı çözümler sunarken, Türkiye’deki güçlü kadrosu ve geniş hizmet yelpazesiyle şirketlere destek oluyor. Sunduğu hizmet kalitesiyle sermaye piyasalarında güven oluşturulmasına katkı sağlarken, aynı zamanda profesyonel ekipleri, uzun yıllara dayanan deneyimi, sahip olduğu teknoloji, veri ve altyapı sayesinde şirketlerin gelişmesine ve dönüşmesine yardımcı oluyor. Şirketler, çalışanlar ve toplum için uzun vadeli değer sunmayı ve daha iyi bir çalışma dünyası oluşturmayı hedefleyen EY, Türkiye’de 40 yılı aşkın süredir 2000’den fazla çalışandan oluşan uzman kadrosuyla müşterilerine hizmet veriyor. 

 

EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları, yeni şirket ortaklarıyla birlikte büyümenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken şu değerlendirmelerde bulundu: 

 

“EY Türkiye olarak uzun yıllara dayanan tecrübemizi yönetim kadromuza dahil ettiğimiz şirket ortaklarımızla birlikte güçlendirmeye ve pekiştirmeye devam ediyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürdürülebilir çözümlerle karşılamak ve daha iyi bir çalışma dünyası oluşturmak adına Türkiye’de 82 şirket ortağımız ve 2000’i aşkın profesyonelden oluşan ekiplerimizle iş dünyasına destek olmayı sürdürüyoruz. Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve toplum için uzun vadeli değer sunmaya, ülke ekonomisine ve iş dünyasına katkı sağlamaya durmadan devam edeceğiz.” 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com