Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 24 Temmuz 2024 70 Görüntüleme

3. Dikili Kitap Günleri’nde 31 Mart Yerel Seçimler sonrasındaki süreç değerlendirildi

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) iş birliği ile 20-28 Temmuz tarihlerini kapsayan 3. Dikili Kitap Günleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı-İstanbul Milletvekili  Gökan Zeybek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül ÇİFTCİ BİNİCİ ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut “31 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye” konulu söyleşide yerel seçimler öncesi ve sonrasından yaşanan gelişmeleri değerlendirdiler.

Dikili 75. Yıl Parkı’nda düzenlenen söyleşiyi Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Belediye Meclis Üyeleri, Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi, CHP Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı ve ilçe yönetimi, çok sayıda vatandaş dikkatle izledi.

Söyleşi sonrası plaket takdiminde bulunan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “3. Dikili Kitap Günleri’miz  yoğun bir ilgiyle devam ediyor. Bu akşam üç değerli Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gökan Zeybek,  Sayın Gül Çiftci Binici ve Sayın Burhanettin Bulut,  31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ve sonrasını değerlendirerek değerli düşüncelerini bizlerle paylaştılar. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Başkanımız  Sayın Özgür Özel’in önderliğinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde güzel bir başarı hikayesi yazdık. Bu başarıda Genel Başkan Yardımcılarımız da  gece gündüz çalışarak Türkiye haritasının kırmızıya boyanmasına ciddi oranda katkı sundular. Yerelde elde etiğimiz başarıyla genel seçimlerde de partimizi iktidara taşıyacağız.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com