Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 23 Temmuz 2024 130 Görüntüleme

Pharminal İlaç’a Great Place to Work Sertifikası

Pharminal İlaç, çalışan memnuniyetine ve iş yeri kültürüne verdiği önemle, Great Place to Work Sertifikası’nı almaya hak kazanarak şirketin çalışanlarına verdiği değeri ve onların memnuniyetine yönelik sürdürülen çalışmaların başarısını ortaya koyuyor.

Pharminal İlaç Genel Müdürü Alpan Erdinç, “Bu sertifika, çalışanlarımızın memnuniyetini ve şirkete olan bağlılıklarını yansıtıyor. Çalışan memnuniyetine verdiğimiz öncelik ve beklentileri ile şirket hedeflerinin uyumlu bir şekilde yönetilmesi, bu başarıyı elde etmemizde önemli etkenler oldu. Şirket olarak, kişisel ve profesyonel gelişime büyük önem veriyoruz ve çalışanlarımız için sürekli iyileştirmeler yapıyoruz” ifadelerini kullanan Erdinç, sözlerine şu şekilde devam etti;

‘’Değerli çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve şirketimize olan bağlılıkları sayesinde almaya hak kazandığımız Great Place to Work Sertifikası ile; yenilikçilik ve mükemmellik adına attığımız adımların sonucunu görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu sertifika, gelecekte de çalışanlarımızın mutluluğunu ve iş memnuniyetini artırmak için daha fazla çaba sarf edeceğimizin bir taahhüdüdür. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz.’’

Pharminal İlaç’ın şirket kültürü, güçlü ve sürdürülebilir iletişim, şeffaflık, adalet, yenilikçilik, çeviklik ve insan odaklılık gibi temel değerler üzerine inşa edilmiştir. Bu değerler, şirketin her seviyesinde benimsenmiş olup, çalışanlar arasında güven ve saygıya dayalı ilişkilerin kurulmasını sağlamaktadır.

Great Place to Work Sertifikası, Pharminal İlaç’ın gelecekteki başarıları için bir motivasyon kaynağı olmaya devam edecek. Şirket, çalışan memnuniyetini artırmak ve daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarını sürdürecektir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com