Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 23 Temmuz 2024 82 Görüntüleme

Dragon Age: The Veilguard’ın Seslendirme Kadrosu Duyuruldu

Electronic Arts ve BioWare, 2024 Sonbaharında PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC’ye gelecek olan yeni fantastik RPG deneyimi Dragon Age: The Veilguard’ın seslendirme kadrosunu açıkladı. Dragon Age’in en yeni kahramanı Rook olarak büyü ve kılıç kuşanan oyuncular, duyurulan yeni sanatçı kadrosunun ve geri dönen favorilerin seslendirmeleri ile Veilguard olarak bilinen kahraman kadrosunu daha da yakından tanıyacaklar. Ayrıca BioWare, 26 Temmuz Cuma günü San Diego Comic-Con’da gerçekleştirilecek, Dragon Age – Meet The Heroic Companions of Thedas adlı karakter odaklı panelin tüm ayrıntılarını da paylaştı.

Kahramanımız Rook, iki Kuzey Amerikalı ve iki İngiliz kişiliğe sahip dört farklı İngilizce ses seçeneği ile oyunda yer alacak. Bu seslendirmeler, önemli televizyon, film ve video oyunu sanatçıları Erika Ishii (Apex Legends, Destiny 2), Jeff Berg (Battlefield 1, NCIS), Bryony Corrigan (Baldur’s Gate 3, Good Omens) ve Alex Jordan (Cyberpunk 2077, The Amazing World of Gumball) tarafından gerçekleştiriliyor.

Oyunun yardımcı kadrosu aşağıdaki gibi şekilleniyor:

  • Ali Hillis (Mass Effect 3, Naruto), büyük bir yüreğe, sağlam bir görünüme, hazır bekleyen bir oka ve eşsiz büyülü güçlere sahip Dragon Age: Inquisition kahramanı cüce izci Harding olarak savaşa geri dönüyor.

  • Ike Amadi (Mass Effect 3, Halo 5: Guardians, Insomniac’in Spider-Man’i) canavar avcısı olarak ün kazanmış cesur ve büyüleyici bir Grey Warden olan Davrin’i seslendiriyor.

  • Jee Young Han (Perry Mason, Unprisoned), antik sırları açığa çıkarmayı takıntı haline getirmiş yaratıcı ve romantik bir Veil Jumper olan Bellara’yı seslendiriyor.

  • Jessica Clark (True Blood, Pocket Listing), hem bir özel dedektif hem de Tevinter’ın asi Shadow Dragons üyelerinden biri olarak daha iyi bir gelecek için mücadele eden bir alaycı olan Neve’yi seslendiriyor. 

  • Jin Maley (Star Trek: Picard, Silicon Valley), macera için yaşayan, risk almaktan çekinmeyen ve Lords of Fortune ile müttefik bir ejderha avcısı olan Taash’ı seslendiriyor. 

  • Nick Boraine (Call of Duty: Modern Warfare, Black Sails), Matthew Mercer (Critical Role, Fallout 4) tarafından seslendirilen iskelet yardımcısı Manfred ile tamamlanan ve Nevarra’nın Mourn Watch’undan gelen bir ölüm büyücüsü olan Emmrich olarak karşımıza çıkıyor.

  • Zach Mendez (Horizon Forbidden West, Married Alive), Thedas’ın ünlü bir suç örgütü olan House of Crows’un soyundan gelen harekete hazır ve pragmatik bir suikastçı olan Lucanis’i seslendiriyor. 

Daha fazla bilgi için Dragon Age bloguna göz atabilirsiniz.

BioWare’in Kreatif Performans Direktörü Ashley Barlow, “Dragon Age: The Veilguard’daki her yardımcı, seri tarihindeki en sürükleyici bireysel hikayelerden bazıları ile eşsiz bir kişilik ve hikaye sunuyor.” dedi. “Serinin bu yeni oyununa büyük bir yetenekle katkı sağlandı ve BioWare ekibinin gösterişli metni performanslara dönüştürülürdü. Oyunseverler, Dragon Age’den bekledikleri dram, fantezi ve romantizmi bir arada bulacaklar.”

Dragon Age-severler, San Diego Comic-Con’da GameSpot sunucusu ve yapımcı Lucy James’in moderatörlüğündeki Dragon Age – Meet The Heroic Companions of Thedas panelinde, bu yardımcılar hakkında detaylı bilgi edinme ve bu yardımcıların tüm hikayeye ve The Veilguard dünyasına nasıl entegre edildiklerini öğrenme şansına sahip olacaklar. Katılımcılar, BioWare ekibinin yanı sıra seslendirme ekibi üyelerinden Jessica Clark (Neve), Nick Boraine (Emmrich), Zach Mendez (Lucanis) ve Ali Hillis (Harding) ile bu isimlerin seslendirdikleri her yardımcının kişiliğini ve eşsiz özelliklerini besleyen motivasyonlarını ve ilham kaynaklarını öğrenecek. 

Panel 26 Temmuz Cuma günü saat 15.15 – 16.15 arası 6BCF Odasında gerçekleştirilecek. Panelde seslendirme oyuncularının oyun üzerinde çalışırken deneyimlediklerine ışık tutularak BioWare’in dinamik karşılıklı konuşma sistemiyle bağların ve ilişkilerin nasıl gelişeceğine dair bilgi verilecek. 

Oyuncular, Dragon Age: The Veilguard‘ı PlayStation, Xbox ve PC’de Steam ve Epic Games Store’da istek listelerine ekleyebilir. Ayrıntılı bilgi ve Dragon Age: The Veilguard ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için resmi web sitesini ziyaret edebilir, Dragon Age’i Facebook’ta beğenebilir, oyun serisini Discord, TikTok, Tumblr, Instagram ve X’te (önceki adıyla Twitter) takip edebilir ve YouTube kanalına abone olabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com