Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 23 Temmuz 2024 57 Görüntüleme

Akfen İnşaat’ın Desteklediği Milli Sporcu Ekin Ereke Bisiklette U23 Türkiye Şampiyonu Oldu

Ekin Ereke’ye şampiyonluk kupasını Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur verdi.

 Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) gözetiminde yapılan yarışlarda Ekin Ereke U23 Türkiye Şampiyonluğu’nun yanı sıra XCC Short Track Kısa Parkur Yarışı’nda Türkiye İkinciliği ve XCE Eliminatör Elemeli Yarışı’nda ise Türkiye Üçüncülüğünü elde etti.

 

Akfen İnşaat’ın desteklediği, Bisiklet Milli Takımı ve Büyükçekmece Belediyesi sporcusu Ekin Ereke, 19-21 Temmuz 2024 tarihlerinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda U23 Türkiye Şampiyonluğu’nu elde etti. Ekin Ereke’ye birincilik kupasını Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur verdi.

 

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) gözetiminde yapılan yarışlarda Ekin Ereke ayrıca XCC Short Track Kısa Parkur Yarışı’nda Türkiye İkinciliği ve XCE Eliminatör Elemeli Yarış’ta Türkiye Üçüncülüğünü elde etti.

 

Gençlerin spor yapma alışkanlıklarını geliştirmeleri ve ulusal ile uluslararası platformlarda başarı elde etmeleri için çeşitli projelere ve sporculara destek sağlayan Akfen İnşaat, genç sporcuların kariyerlerine katkı sağlama misyonunu toplumsal sorumluluk anlayışının önemli bir parçası olarak sürdürüyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com