Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 22 Temmuz 2024 73 Görüntüleme

Budva mevsimi başladı!

Vizesiz ziyaret edilebilen Budva; plajları, koyları, tarihi yapıları, gece hayatı ve doğal güzellikleriyle sadece Balkanların değil aynı zamanda Avrupa’nın da en güzel destinasyonları arasında bulunuyor. En iyi hizmeti en uygun fiyatla vermeyi amaçlayan online seyahat acentesi Tatildukkani.com, Budva’nın en gözde noktalarını ve ziyaret edilmesi gereken yerlerini sıraladı.

Küçük Avrupa olarak tanımlanan Budva, Adriyatik kıyısındaki benzersiz konumuyla tatilcilerin gözde noktaları arasında bulunuyor. Hem tarihsel yapıları hem de doğal güzellikleriyle, Balkanların ve Avrupa’nın en güzel destinasyonları arasında kendine önemli bir yer edinen Budva’yı vizesiz ziyaret etmek mümkün. 

Turistlerin favori mekânı: Old Town

Budva’da keşfedilecek yerlerin başında Old Town geliyor. Budva Citadel, Sveti Stefan Adası, Budva Arkeoloji Müzesi, Mogren Beach ve Jazz Beach gibi noktalar da turistlerin favori noktaları arasında yer alıyor. 

Festivaller büyük ilgi görüyor

Budva’da ilkbaharda Bahar Karnavalı düzenlenirken yaz aylarında ise Deniz Dans Festivali düzenleniyor. Ağustos ve eylül’de düzenlenen Petrovac Caz Festival ve Temmuz-Ağustos’ta düzenlenen Tiyatro Şehri Festivali de büyük ilgi görüyor. 

Budva mutfağı leziz seçenekler sunuyor

Budva, restoranları ve dünyaca ünlü mutfağıyla deniz mahsulleri konusunda sıra dışı lezzetleri misafirleriyle paylaşıyor. Özellikle balık ve deniz mahsullü spagettisi en çok tercih edilen lezzetler arasında yer alırken şehir; pizza, makarna ve dondurma sevenlere de leziz seçenekler sunuyor. 

Orta Çağ dokusunu koruyor

Köklü bir tarihi geçmişe sahip olan şehir, Orta Çağ dokusunu korurken misafirlerine nostaljik anlar yaşatıyor. Budva, St. Ivan Kilisesi, Budva Citadel ve Budva Arkeoloji Müzesi gibi tarihi noktalarıyla turistlerin ilgisini çekiyor. 

Canlı gece hayatı hiç bitmiyor

Canlı bir gece hayatına sahip olan Budva, birbirinden farklı eğlence mekanlarıyla her zevke hitap ediyor. DJ’lerin sahne aldığı kulüp, bar ve disko gibi mekanların yanı sıra canlı müzik yapan cafe ve barlar da ziyaretçilere renkli bir gece hayatı sunuyor.

Tatildukkani com, en iyi hizmeti en uygun fiyatla veriyor

Yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs’ta binlerce tesiste konaklama, uçak bileti ve transfer hizmetlerini misafirlerine özel sunan Tatildukkani.com’un Budva turlarına ulaşmak ve detaylı bilgi almak için Tatildukkani com.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com