Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 18 Temmuz 2024 73 Görüntüleme

Hem rüzgâr hem dalgalarla mücadele ederek birinci olan Orange Sailing takımının heyecanlı hikayesi, çok yakında GAİN’de!

GAİN ve RAMS Global’ın sponsor olduğu takımın Emirgan’dan Göcek’e, heyecan dolu 84 saatlik mücadelesini anlatan belgesel, yakında sadece GAİN’de!

Türkiye Açıkdeniz Yarış Spor Kulübü’nün düzenlediği 53. Deniz Kuvvetleri Kupası Uluslararası Açık Deniz Yat Yarışı, 13-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti. İstanbul Emirgan’dan start verilen ve Muğla Göcek parkurunda sona eren yarışın galibiyse, GAİN ve RAMS Global sponsorluğunda yarışan Orange Sailing Yelken Takımı oldu.

Deniz Ilgın, Seçil Köse, Ege Nasuhoğlu, Güneş Çelikcan, Umut Efe Alpkoçak, Berk Balta ve Doğa Arıbaş’tan oluşan Orange Sailing Yelken Takımı, yarışı 84 saatte tamamladı. Türkiye’nin en prestijli yat yarışı olma özelliği taşıyan ve önceki yıllardan farklı olarak tek etapta (yaklaşık 555 deniz mili) tamamlanan yarış, bu bakımdan oldukça zorlu ve uzun bir yolculuk oldu.

84 saat boyunca hem rüzgârla hem de dalgalarla mücadele eden ve yarışı IRC2 sınıfında birincilikle tamamlayan Orange Sailing Takımı’nın belgeseli çok yakında sadece GAİN’de! 

Deniz Kuvvetleri Kupası hakkında:

Türkiye Açıkdeniz Yarış Spor Kulübü’nün 53 yıldır düzenlediği Deniz Kuvvetleri Kupası (yarışçıların tabiriyle Güney Yarışı ya da Aşağı Yarışı), Türk yatçılığının simgelerinden.

Türkiye’nin en prestijli ve uzun rotalı açıkdeniz yat yarışı olma özelliği taşıyan Deniz Kuvvetleri Kupası’nda, her yıl 70 yatın üzerinde 600’den fazla yarışçı mücadele ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com