Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 18 Temmuz 2024 73 Görüntüleme

Anadolu Efes Pub-Up Mavi Sahne’nin üçüncü sezon finali Mersin’de gerçekleşti

Anadolu Efes’in sanatı yeme-içme ve eğlence mekânlarına taşıdığı projesi “Pub-Up Mavi Sahne”, oyuncu Berkay Ateş’in sunumu ve sürpriz konuklarıyla seyirciyle buluşuyor. Bugüne kadar Türkiye’nin farklı şehirlerinde toplam 19 etkinlikte binlerce izleyiciye özgün bir sanat deneyimi sunan Pub-Up Mavi Sahne, 11 Temmuz Perşembe akşamı üçüncü sezonun son performansıyla Draft Mersin’deydi. Etkinlikte, Berkay Ateş’e oyuncu konukları Olgu Baran Kubilay, Ezgi Çelik ve Tuğçe Altuğ Karaçelik eşlik etti.

37 yıldır hayatı sanatla zenginleştiren Anadolu Efes, sanatın sürdürülebilirliği ve erişilebilirliği için çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda şirket, 2018 yılında sahne bulmakta zorlanan alternatif tiyatro topluluklarını desteklemek ve başta üniversite öğrencileri olmak üzere tüm sanatseverlerin kaliteli yapımlara ulaşmasını sağlamak amacıyla Mavi Sahne platformunu kurdu. Bugüne kadar hem tiyatro salonlarında hem açık havada hem de dijital ortamlarda sanatseverleri tiyatro ile buluşturan Mavi Sahne, 2022’de başlayan ‘Pub-Up Mavi Sahne’ projesiyle şiir ve akustik müziği bir araya getirerek izleyicilere özgün bir sanat deneyimi sunuyor.

Pub-Up Mavi Sahne 3 Yaşında

Üçüncü yılını dolduran Pub-Up Mavi Sahne, oyuncu Berkay Ateş ve ünlü konukları eşliğinde bugüne kadar İstanbul, İzmir, Antalya, Eskişehir, Ankara, Adana, Kars, Denizli, Muğla, Sinop, Van ve Çanakkale gibi Türkiye’nin pek çok kentinde yeme-içme ve eğlence mekânlarında toplam 19 etkinlikte binlerce izleyiciyle buluştu. Sahnede Berkay Ateş’e aralarında Deniz Sipahi, Hande Doğandemir, Ezgi Çelik, Tuğçe Altuğ, Güven Murat Akpınar, Selen Öztürk, Olgu Baran Kubilay, Edip Tepeli, Erdem Doğan, Seda Türkmen, Yağızcan Konyalı, Umut Kurt’un bulunduğu çok sayıda ünlü konuk eşlik etti. Etkinlikler kapsamında toplam 285 şiir seslendirildi. Kendi şiirlerini okuyan izleyicilerle yaklaşık 40 şairin şiirleri seslendirildi. 

Draft Mersin’de gerçekleşen üçüncü sezonun son gösteriminde Berkay Ateş, konukları Olgu Baran Kubilay, Ezgi Çelik ve Tuğçe Altuğ ile sahnedeydi. Sanatçılar, okudukları şiirler ve bu şiirler üzerine gerçekleştirdikleri söyleşinin yanı sıra akustik gitar performansıyla izleyicilerin beğenisini topladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Benzer Haberler

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com