Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 18 Temmuz 2024 53 Görüntüleme

Aksigortalılara Open English’te yüzde 65 indirim fırsatı

Buna göre Aksigortalılar, Aksigorta Mobil uygulamasının Pazaryeri bölümü üzerinden bilgi formunu doldurarak bu fırsattan sınırsızca faydalanabilecek.

Aksigorta Mobil uygulaması, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya kaldığı yerden devam ediyor. Aksigorta bu sefer de mobil uygulamasının Pazaryeri bölümü üzerinden Open English’le ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeyi sürdüren Aksigorta ve yüzde 100 online olarak kurulan ve dünyanın en etkili İngilizce platformlarından biri olan Open English iş birliği kapsamında Aksigorta müşterileri, yüzde 65 indirim fırsatı yakalayacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen Aksigortalılar, Aksigorta Mobil uygulamasının Pazaryeri bölümü üzerinden bilgi formunu doldurarak İngilizce seviyelerini sınırsız grup oturumlarıyla geliştirebilecek.

Aksigorta’nın mobil uygulaması, müşteriler için diğer tüm kanallarla entegre olacak dijital bir hizmet noktası sunuyor. Bu sayede müşterilere çoklu kanal özgürlüğü sağlaması ve Aksigorta’nın farklı sektörlerdeki iş birlikleriyle müşterilerine daha fazla değer yaratabilmesinin yanı sıra acente ve müşteri arasında yeni bir ilişki kurma biçimi sağlayacak dijital bir platform olmasıyla öne çıkıyor.

Aksigorta ve dünya çapında 2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olan Open English iş birliği 18 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com