Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 17 Temmuz 2024 56 Görüntüleme

Tatile çıkmak için geç kalmadınız!

En iyi hizmeti en uygun fiyatla vermeyi amaçlayan online seyahat acentesi Tatildukkani, bu yaza damgasını vuran rotaları sıraladı. Bu rotalar arasında; Mısır, Kıbrıs, Dubai, Balkan ülkeleri turları öne çıkıyor. 

 

Antik Çağ’ın en büyük uygarlıklarından: Mısır

Ortadoğu’nun en büyük ülkelerinden biri olan Mısır, aynı zamanda tarihiyle de en zengin ülkelerden biri olarak dikkat çekiyor. Dünyanın yedi harikasından biri olan piramitleriyle ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken ülke; Karnak Tapınağı ve Sfenks gibi tarihsel yapılarıyla tüm dünyadan turistlerin uğrak noktası olmayı sürdürüyor. Deniz ürünlerinin bolca tüketildiği Mısır ayrıca birçok festivale de ev sahipliği yapıyor. 

Tarih ve doğanın buluştuğu nokta: Kıbrıs

Sezonun hiç bitmediği, her mevsim misafirlerine farklı deneyimler yaşatan Kıbrıs; canlı gece hayatı, tarihsel dokusu, doğal güzellikleri ve deniziyle misafirleri kendine hayran bırakıyor. Vize veya pasaporta ihtiyaç duyulmadan seyahat edilebilen ada, tarihsel ve doğal güzellikleriyle de dikkat çekiyor. Girne Kalesi, Mağusa Surları, Bellapais Manastırı ve Saint Hilarion Kalesi gibi yapılara ev sahipliği yapan Kıbrıs ziyaretçilerin gözde tatil rotaları arasında yer alıyor. 

Konforlu, modern ve lüks tatilin adresi: Dubai

Deniz, kum ve güneş üçlüsü tatilin vazgeçilmezi diyorsanız Dubai tam size göre! Yazı sevenler ve kış aylarında bile yaz ayını yaşamak isteyenler tatilde Dubai’yi tercih ediyor. Dünyanın en lüks otelleri listesinde ilk sıralarda yer alan tesisleri barındıran Dubai, ihtişamlı mimarisiyle de dikkat çekiyor. Konforlu, modern ve lüks bir tatil yapmak isteyenlere sınırsız seçenekler sunan Dubai, yeme içme konusunda da misafirlerine geniş seçenekler sunuyor.

Vizesiz tatilcilerin tercihi Balkan turları

Balkanlar; tarihi, doğal güzellikleri ve kültürel yapısıyla tüm dünyadan turistleri kendine çekmeye devam ediyor. Aralarında; Sırbistan, Kosova, Makedonya, Karadağ, Arnavutluk ve Bosna Hersek gibi noktalar bulunan büyük Balkan turuyla vizesiz bir şekilde birçok ülkeyi gezmek mümkün. Hem Adriyatik hem de İyonya Denizi’ne kıyısı bulunan Arnavutluk, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Makedonya, Avrupa’nın en popüler kentlerinden Sırbistan, tarihi Mostar Köprüsü’yle Bosna Hersek, tertemiz havasıyla Kosova ve Orta Çağ’dan izler taşıyan Karadağ en çok ilgi çeken rotalar olarak öne çıkıyor.

Tatildukkani, en iyi hizmeti en uygun fiyatla veriyor

Yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs’ta binlerce tesiste konaklama, uçak bileti ve transfer hizmetlerini misafirlerine özel sunan Tatildukkani’un kampanyalı turlarına 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com