Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 17 Temmuz 2024 73 Görüntüleme

EA SPORTS FC 25 Fragmanı ve Oynanış Detayları Yayınlandı

Electronic Arts, 27 Eylül 2024’te piyasaya sürülecek olan EA SPORTS FC 25 ile futbolun yeni adının bir sonraki bölümünü açıkladı. EA SPORTS FC, bugüne kadarki en sosyal ve otantik deneyimi sunmak için Rush ve FC IQ liderliğindeki bir dizi yenilikle dünyanın en büyük futbol platformunu oluşturmaya devam ediyor. EA SPORTS FC 25 fragmanı da ilk kez tüm meraklıların karşısına çıkıyor ve kapak yıldızı Jude Bellingham’ın, oyunun Frostbite Motoru aracılığıyla ünlü futbol hünerlerini sergiliyor.

EA SPORTS FC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Grup Genel Müdürü Nick Wlodyka, “EA SPORTS FC 25 ile futbol için taraftar öncelikli bir gelecek vizyonumuzu güçlendiriyor ve oyuncu taktiklerini modernize etmek ve HyperMotionV ve PlayStyles’ın gücünü tamamlamak için yapay zeka ve gerçek dünya verilerini kullanarak FC IQ ile sahada neyin mümkün olduğunu yeniden tanımlıyoruz” dedi. “Bugüne kadar yarattığımız en sosyal ve ilgi çekici deneyim olan Rush ile taraftarlarımıza yenilikçi oyun oynama yolları sunuyor ve Kariyer Moduna kadın futbolunun eklenmesiyle bunun otantik bir temsilini oluşturmaya devam ediyoruz.”

EA SPORTS FC 25, 11’e 11’in aynı oyun kontrollerini ve gerçek futbol mekaniklerini kullanan yepyeni bir 5’e 5 deneyimi olan Rush’ı sunuyor. Football Ultimate Team, Clubs ve Kick-Off’ta oynanabilen Rush, dört kişilik grupların takım oluşturmasına ve yapay zeka kontrollü bir kaleciyle birlikte sahaya çıkmasına olanak tanıyarak arkadaşlarınızla beraber oynamak için özel olarak tasarlanmıştır. Menajerlik Kariyerinde tek oyunculu, hızlı tempolu bir deneyim olan Rush, yeni oynanabilir 5v5 turnuvalarla sezon boyunca Gençlik Akademisi gelişiminizi kontrol etmenizi sağlayacak.

FC IQ, daha fazla stratejik kontrol sunarak her 11’e 11 maçta taktiksel temellerin elden geçirilmesini sağlarken, futboldaki en büyük takımlardan bazılarının gerçek dünya verileriyle desteklenen yeni bir yapay zeka modeli, yepyeni Oyuncu Rolleri aracılığıyla oyuncu taktiklerini etkiliyor. Takım taktiklerinin yenilenmesi ve daha gerçekçi kolektif hareketler, sahanın her iki ucundaki konumlanmayı modernleştirerek her takımın gerçek dünyadaki oyun tarzına göre modellenen oyun şeklini geliştiriyor ve maçtan maça daha fazla çeşitlilik sunuyor.

Kariyer’de yer alan Canlı Başlangıç Noktaları, oyuncuları sezon ortası transferleri veya menajer değişimleri sonrasında bir kulübün başına geçmek gibi gerçek dünyadaki en büyük hikayelerin merkezine yerleştiriyor. Buna ek olarak, bu yıl kadın futbolu ilk kez Kariyer Moduna eklenerek tüm oyun modlarında erkek futboluyla eşitlik sağlanacak ve EA SPORTS FC’nin kadın oyununu büyütme taahhüdüne daha fazla katkıda bulunulacak.

EA SPORTS FC 25, 20 Eylül 2024’ten itibaren Ultimate Edition aracılığıyla erken erişimle 27 Eylül 2024’te oynanabilecek**. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformlarında yayınlanacak olan EA SPORTS FC 25 için ön siparişler başladı.

Ultimate Edition’ı 20 Ağustos’a kadar ön sipariş veren futbol fanatikleri, hem EA SPORTS FC 24 (ayrı satılır) hem de EA SPORTS FC 25’te Football Ultimate Team kadrolarını oluşturmak için sınırlı süreli özel tarihi oyuncu öğeleri** dahil olmak üzere bir dizi oyuncu avantajına sahip olacak.

EA Play*** üyeleri 20 Eylül’den itibaren EA SPORTS FC 25 için 10 saatlik erken erişim denemesine sahip olacak. Üyeler ayrıca aylık Football Ultimate Team Draft Token’ları ve sezonluk Kulüp Ödülleri gibi yinelenen ödüller kazanabilir, FC Puanlarında %10 tasarruf edebilir ve daha fazlasına ulaşım sağlayabilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com