Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 17 Temmuz 2024 62 Görüntüleme

Çiğli Belediyesi Gençleri Yetenek Sınavına Hazırlıyor

Çiğli Belediyesi tarafından, Güzel Sanatlar Lisesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla açılan ücretsiz hazırlık kursları devam ediyor.

Toplumun sanatla olan bağını kuvvetlendirmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi’nin Güzel Sanatlar Lisesi ve Fakültesi sınavları hazırlık kursları başladı. Kaklıç Sanat Akademisi bünyesinde düzenlenen kurslar, uzman eğitmenler eşliğinde 12 kişilik sınıflarda gerçekleştiriliyor. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri Güzel Sanatlar Lisesi hazırlık kursuna katılırken, 9. ve üzeri sınıf öğrencileri Güzel Sanatlar Fakültesi hazırlık kursuna katılıyor. Eylül ayına kadar sürecek kurslara katılmak isteyenler 0232 935 55 35 (2367-2376) numaralı hattan kayıt yaptırabilir.

Eğitime ve sanata destek sürecek

Eğitim ve sanata destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Güzel Sanatlar Lisesi ve Fakültesi sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz kurs desteği sağlıyoruz. Kariyerine sanatsal anlamda yön vermek isteyen Çiğlili gençlerimize destek olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Kursumuza katılan tüm öğrencilerimizin yetenek sınavlarını başarıyla geçmelerini ve hayalini kurdukları bölümlere girmelerini diliyor, başaracaklarına yürekten inanıyorum. Çiğli Belediyesi olarak, gençlerimizin eğitimine ve kariyer yolculuklarına destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com