Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 17 Temmuz 2024 49 Görüntüleme

Bybit CEO’su Ben Zhou Vizyonunu Açıklayacak

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto borsası olan Bybit, CEO’su Ben Zhou’nun canlı açılış konuşmasını duyurmaktan gurur duyar: ” Leading the Charge in Web3″ 18 Temmuz’daki açılışında Zhou, önemli büyüme ve inovasyonun damgasını vurduğu bir yılda görüşlerini ve Bybit’in en son gelişmelerini paylaşacak.

Açılış konuşmasında Zhou, Bybit’in dünya çapında 33 milyondan fazla kullanıcıya ulaşma ve 25 milyar ABD dolarını aşan günlük işlem hacmine ulaşma konusundaki son kilometre taşlarını tartışacak. Bu başarılar, bir önceki yıla göre payını iki katına çıkararak dünyanın en büyük ikinci borsası haline gelen Bybit’in pazardaki lider konumunun altını çiziyor.

Zhou, optimum sermaye verimliliği ve risk yönetimi sağlarken Spot, Vadeli İşlemler ve Sürekli piyasalar arasında ticareti entegre eden geliştirilmiş Birleşik Ticaret Hesabı (UTA) da dahil olmak üzere önemli platform yeniliklerini vurgulayacak. Ayrıca Bybit, MetaTrader 5’i entegre ederek ilk kez Altın, Petrol ve Forex çiftleri sunacak şekilde tekliflerini genişletecek.

Açılış konuşmasında ayrıca Bybit’in düzenleyici değişiklikler ve ekonomik faktörler de dahil olmak üzere piyasa dinamiklerine duyarlı yaklaşımı da ele alınacak. Zhou, Bybit Türkiye’nin yakın zamanda piyasaya sürülmesi ve Bybit Card’ın Google Pay ve Apple Pay ile entegrasyonu gibi operasyonel genişlemelere ve kullanıcıların kripto ile fiat alışveriş yapma esnekliğini artıracak çözümlere değinecek.

Etkinlikte ayrıca, gelişmiş bir müşteri hizmetleri deneyimi, yapay zeka destekli alım satım önerileri ve her bireye özel açıklamalar ve Bybit’in eğitim amaçlı canlı yayın teklifleri de dahil olmak üzere Bybit’in topluluk ve eğitim girişimleri de ele alınacak.

Canlı konuşma, bir kripto piyasası liderini neyin harekete geçirdiğini, Bybit’in dijital varlıklarda gelecekteki büyümeden yararlanmak için kendisini nasıl konumlandırdığını ve dijital varlık piyasalarının nasıl gelişeceğine dair açıklamaları keşfetmek için kaçırılmayacak bir fırsat. Bybit’in canlı yayın platformunu takip ederek gelişen dijital varlık ortamında nasıl yol aldıklarına tanık olun.

 

Bybit Hakkında

Bybit, 33 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren, işlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsasıdır. 2018 yılında kurulan Bybit, kripto yatırımcılarının ve tüccarlarının ultra hızlı bir eşleştirme motoru, 7/24 müşteri hizmetleri ve çok dilli topluluk desteği bulabilecekleri profesyonel bir platform sunmaktadır. Bybit, Formula 1’in hüküm süren İnşaatçılar ve Sürücüler şampiyonu Oracle Red Bull Racing takımının gururlu bir ortağıdır.

Bybit hakkında daha fazla bilgi için lütfen Bybit Press’i ziyaret edin.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com