Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 16 Temmuz 2024 74 Görüntüleme

Yapı Kredi bomontiada “TV+ ile Açık Havada Sinema” Salı akşamları devam ediyor

23 Temmuz Salı saat 21.00’de gösterilecek 2023 yapımı Fransız hukuk draması  “Anatomy of A Fall” filminin yönetmenliği Justine Triet’e ait.  Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye en iyi özgün senaryo ödülünü de kazanan filmin başrollerinde Sandra Hüller, Milo Machado-Graner ve Swann Arlaud yer alıyor. 

Filmde, Fransız Alpleri’nde bir kulübede kocası Samuel ve görme engelli oğluyla izole bir yaşam süren Alman yazar Sandra’yı izliyor. Samuel yüksekten düşerek ölür fakat soruşturma sonucunda ölüm nedeninin intihar mı kaza mı olduğu kesinleşmeyince Sandra cinayet suçlamasıyla tutuklanır. Samuel’in ölümünün sorgulandığı mahkeme süreci, çiftin çalkantılı ilişkilerinin de derinine inen rahatsız edici ve tatsız bir psikolojik yolculuğu konu ediliyor.

30 Temmuz Salı saat 21.00’de ise Nancy Meyers’in yönettiği 2015 yapımı Amerikan komedi-drama “The Intern” filmi sinemaseverler ile buluşuyor. Filmde Robert De Niro ve Anne Hathaway başrolleri paylaşıyor.

Filmde 70 yaşlarında dul bir adam olan Ben Whittaker (Robert De Niro) emekli olmanın aslında sandığı gibi her şeyin paramparça olması demek olmadığını keşfeder. Oyuna geri dönmek için bir fırsat kollayan Whittaker, Jules Ostin (Anne Hathaway) tarafından kurulan ve işletilen bir moda firmasında yaşlı bir stajyer olarak işe başlar.

İzleyiciler gösterim günleri alanda ücretsiz isim kaydı yaptırabilir. Avlu’da bulunan şezlong biletlerine ise Mobilet’ten ulaşılabilir.  

Yapı Kredi bomontiada Adres: Merkez Mah, Silahşör Cad, Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, Şişli

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com