Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 12 Temmuz 2024 61 Görüntüleme

Yapay zekanın kalbi Tulpar T6 V2.1.5’te atıyor

Oyuncuların ve meslek profesyonellerinin beklentilerine en üstün teknolojileriyle cevap veren marka, yapay zeka destekli Tulpar T6 V2.1.5

AI Creator ürününü kullanıcılarının beğenisine sundu. 

Günümüzde yapay zeka kullanımı giderek yaygınlaşıyor. Bu teknolojiye sahip olmak ve hayatı kolaylaştırmak artık bütün kullanıcıların beklentileri arasında yer alıyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre şekillenen ürünleri ve yüksek performansı deneyimlemek isteyen herkesin ilk tercihi olan Monster Notebook, geliştirdiği ürünlerle fark yaratmaya devam ediyor. Intel® Core™ Ultra 7 Meteor Lake işlemci mimarisini üzerinde barındıran Tulpar T6 V2.1.5 AI Creator ürünü, yapay zeka uygulamalarının yüzde 65 daha üretken çalışmasını sağlıyor. Yüksek performansı yapay zeka teknolojiyle destekleyen ürün, kullanıcıların beklentilerini aşıyor.  

Tek tuşla yapay zeka dünyasına adım atılıyor 

Yüksek performansı yapay zeka teknolojisiyle birleştiren Monster Notebook, canavarın dünyasına boyut atlatıyor. Performanstan ödün vermeden hızlı ve verimli bir şekilde çalışmaya olanak sağlayan Tulpar T6 V2.1.5 AI Creator, klavyesinde mevcut olan Windows Copilot tuşuyla anlık olarak yapay zeka kullanabilmeyi mümkün kılıyor. Günlük işlemleri düzenleme, araştırma yapma, özel hayatı veya iş süreçlerini planlama gibi konularda asistan gibi kullanılabilen Copilot özelliği, dünyaya erişimi kolaylaştırıyor.   

Videolar 2,3 kat hızlı düzenlenebiliyor 

Monster Notebook tarafından geliştirilen Tulpar T6 V2.1.5 AI Creator, teknik özellikleriyle de göz dolduruyor. Ürün sahip olduğu işlemci sayesinde yapay zeka uygulamalarında yüzde 65’e varan oranlarda üretkenliği artırıyor. Bu sayede video içerik üreticileri işlemlerini 2,3 kat daha hızlı yapabilme imkanına sahip oluyor. Yüzde 48’e varan oranlarda daha düşük güç tüketimi sağlayan ürün, Intel’in en üst düzey işlemcilerinden Intel Core Ultra 7 155H işlemci mimarisini kullanıyor. 

Görsel deneyiminin kuralları değişiyor

İnovatif teknolojilerine yenisini ekleyen Monster Notebook; içerik üreticileri, grafikerler, video tasarımcılar, mühendisler ve bilgisayarlarıyla görsel/video işlemleri yapan herkes için vazgeçilemez bir ürün sunuyor. Yüksek performans ve yapay zeka desteğinin yanı sıra Tulpar T6 V2.1.5 AI Creator, Nvidia GeForce RTX 4070 ekran kartıyla birlikte geliyor. Nvidia Studio sertifikasına sahip olan ürün, yaratıcılığı ve verimliliği artırıyor. 240 Hz ekran tazeleme hızı sunan Tulpar T6 V2.1.5 AI Creator, 2560×1600 çözünürlüğü ve yüzde 100 sRGB değeriyle renklerin dünyasını keşfetmeyi sağlıyor. Üzerinde gelen teknik özelliklerin yanı sıra içerik üreticileri için sunduğu uygulamalarla da hayatı kolaylaştıran ürün, X-Rite Color Assistant yazılımıyla renk doygunluğu ve canlılığını basitçe ayarlamaya imkan tanıyor. Renkleri gerçek halleriyle görmeye yardımcı olan bu özellik sayesinde kullanıcılar projelerini mükemmelleştirebiliyor.   

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com