Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 12 Temmuz 2024 312 Görüntüleme

Hakan Zihnioğlu, Jumbo Genel Müdürü Olarak Atandı

Zamansız tasarımlarıyla şık sofraların,mutfakların mimarı olan Jumbo’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Hakan Zihnioğlu, 1 Temmuz 2024 itibariyle  köklü, her dönemin tercih edilen 77 yıllık Jumbo markasının  genel müdür koltuğuna oturdu.

Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Hakan Zihnioğlu, kariyerine Boğaziçi Üniversitesi Vakfı, Tefal, Groupe SEB, Furla, perakendede sektöre öncülük eden Boyner ve   Nurus’ta üst düzey yönetici deneyimlerinin ardından  2022 yılında Karaca Grup markası olan Emsan’da  genel müdürlük  yaptı. 

Perakende sektöründe geniş bir deneyime sahip olan Hakan Zihnioğlu, müzakere, pazarlama yönetimi, iş planlama ve koçluk alanlarındaki uzmanlıklarıyla dikkat çekiyor. 

Hakan Zihnioğlu yeni göreviyle ilgili “Perakende sektöründe kazandığım deneyimler ve geliştirdiğim stratejik bakış açısıyla Jumbo markasını daha da ileriye taşımak için büyük bir heyecan ve kararlılıkla göreve başlıyorum. Jumbo ailesiyle birlikte, müşterilerimize en iyi deneyimi sunarak markamızı daha da güçlendireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com