Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 12 Temmuz 2024 139 Görüntüleme

Emirates’ten ailelere özel uçuş tüyoları

Emirates, her yıl dünya çapında bir milyondan fazla çocuğun seyahat ettiği ve aileler için çok sayıda özel hizmet sunan aile dostu bir havayolu olmasıyla öne çıkıyor. 

Aileler için daha hızlı check-in işlemi önerileri

Evden check-in hizmetinden yararlanın: Emirates yolcuları, Dubai ve Sharjah’da Emirates’in evden check-in hizmetini kullanmayı tercih edebiliyorlar. Check-in görevlileri, check-in işlemini yolcuların evinde, otelinde veya ofisinde tamamlıyor ve bavullarını uçağa götürüyorlar. Böylece yolcular havalimanına sadece el bagajı ile gelebiliyorlar. Bu hizmet için uçuştan en az 24 saat önce rezervasyon yapılması gerekiyor. Evden check-in hizmeti, First Class yolcuları ve Platinum statüsündeki Skywards üyeleri için ücretsiz olarak sunuluyor.

Mobil uygulamayı veya web sitesini kullanabilirsiniz: Yolcular, uçuş rezervasyonu yapmak ve değiştirmek, çoğu uçuş noktası için dijital biniş kartını indirmek, uçuşlarıyla ilgili bildirimler almak ve hatta uçuşlarındaki yemek menüsünü kontrol etmek için Emirates uygulamasını indirerek kullanabiliyorlar. Yolcular ayrıca tercih ettikleri koltukları ve fazla bagaj hakkını önceden satın alabiliyor, özel şoförlü transfer hizmeti için rezervasyon yaptırabiliyor ve uçak içi eğlence sistemi ice’ta izlemek istedikleri filmleri önceden seçebiliyorlar. Emirates ve mobil uygulama üzerinden de check-in yapılabiliyor. Her iki kanaldan da check-in işlemleri uçuş kalkış saatinden 48 saat önce açılıyor.

Bagajlarınızı erken bırakabilirsiniz: Emirates yolcuları, bagajlarını seyahatten bir gece önce havalimanına ücretsiz olarak bırakabiliyorlar. Dubai’den uçuş yapacak yolcular, erken check-in yapabiliyor ve uçak kalkıştan 24 saat önce ya da ABD’ye uçuyorlarsa kalkıştan 12 saat önce bagajlarını teslim edebiliyorlar. Uçak kalkış saatine yaklaşıldığında ise yolcular, doğrudan havaalanındaki pasaport kontrol alanına gidebiliyorlar.

Emirates City Check-in’de check-in yapın

DIFC: Dubai Uluslararası Finans Merkezi’ndeki (DIFC) ICD Brookfield Place’te bulunan Emirates City Check-in ve Seyahat Mağazası’nda check-in yapan yolcular, havalimanında zaman kazanabiliyorlar. Emirates yolcuları, iş merkezlerinin kalbindeki bu elverişli konumda, uçuştan önceki 24 saat içinde ve en geç uçuşa 4 saat kala check-in yapabiliyor ve bagajlarını teslim edebiliyorlar. Yolcular her gün sabah 08.00’den akşam 22.00’ye kadar istedikleri zaman check-in yapabiliyorlar.

Ajman: Kuzey Emirlikleri’nden seyahat eden yolcular, uçuşlarından önceki 24 saat içinde, en geç uçuşlarına 4 saat kala Ajman Merkez Otobüs Terminali’nde de check-in yapabiliyorlar. Yolcular günün 24 saati istedikleri zaman check-in yapabiliyorlar.

Duty-Free alışveriş için ön sipariş verin: Zamandan daha da fazla tasarruf etmek isteyen yolcular, EmiratesRED üzerinden Duty-Free alışverişi için ön sipariş verebiliyor ve uçuş sırasında sipariş vermiş oldukları özel Duty-Free ürünleri Emirates kabin ekibi tarafından koltuklarına teslim ediliyor. Ön sipariş hizmeti, çoğu uçuşta mevcut olarak bulunuyor. Yolcular, ödeme sırasında uçuş bilgilerini vererek, uçuşlarından 21 gün öncesinden 40 saat öncesine kadar alışveriş yapabiliyorlar.

Havalimanında Ailelere Özel Emirates Deneyiminin Keyfini Çıkarın

Dondurma İkramı: Emirates yolcuları, 28 Temmuz’a kadar ailece ücretsiz dondurma keyfini yaşayabiliyorlar. Her Cuma, Cumartesi ve Pazar günü saat 12:00 ile 18:00 arasında yolcular, Terminal 3’teki Emirates’in kırmızı ve beyaz çizgili dondurma arabalarını ziyaret ederek vanilya, çikolata, dulce de leche, mango ve limon sorbesi gibi çeşitli tatlar arasından seçim yapabiliyorlar.

Ücretsiz Bebek Arabaları: Emirates, Dubai Havalimanı’nda, bebekler ve küçük çocuklar için ücretsiz bebek arabaları sağlayarak, yorgun küçük bacakların dinlenmesine yardımcı oluyor.

Dubai Havalimanı Arabaları: Dubai Havalimanı Arabaları yaşlılara, çocuklu ailelere ve engelli bireylere öncelik verilerek her yolcuya ücretsiz olarak sunuluyor.

Çocuklar için Oyun Alanları: Dubai Havalimanı’ndaki First ve Business Class Dinlenme Salonları içinde yer alan çocuk oyun alanlarında atari salonu oyunları ve oyunseverler için Sony PlayStation konsolları bulunuyor. Dinlenme salonlarında ayrıca anne ve bebek bakım odaları, özel emzirme alanları ve bebeklerin altlarını değiştirme olanakları da bulunuyor.

Refakatsiz Çocuklar: Emirates, yalnız seyahat eden 5-11 yaş arası çocuklara, yolculuklarının her adımında uzman Emirates yer hizmetleri personeli ve kabin ekibi tarafından eşlik edilen ve gözetilen Refakatsiz Çocuklar için özel ücretsiz bir hizmet sunuyor. Çocukların zaman geçirebileceği video oyunları, ücretsiz Wi-Fi, rahat kanepeler ve çocuk banyoları içeren özel bir dinlenme salonu da bulunuyor.

Otizmli Çocuklar: Gizli engelleri olan çocuklar için Emirates, ailelerin yaklaşan seyahatlerini güvenle planlayabilmeleri için önceden mümkün olduğunca fazla bilgi sağlayarak yolculuklarını destekliyor. Yolcular, bilgi almak için Emirates.com’daki Erişilebilir Seyahat sayfasını kontrol edebilir, seyahatlerini önceden planlamak için Otizm Dostu Seyahat Rehberi’ne başvurabilir ve soruları için Emirates yerel ofisleri ile iletişime geçebilirler.

Uçak içinde Ailece Eğlence ve Emirates Konforu

Çocuk Yemekleri: Lezzetli ve besleyici yemekler ile atıştırmalıklar içeren çocuk yemekleri, neredeyse tüm Emirates rotalarındaki tüm sınıflarda servis ediliyor. Ebeveynlerin uçuş sırasında ihtiyaç duymaları halinde, bebekler için organik bebek maması, süt formülü ve biberonlar uçakta mevcut olarak bulunuyor.

Bebek Malzemeleri: Uçakta bebekleri ile seyahat eden ebeveynlere, en küçük yolcuların uçuş boyunca konforlu kalmaları için bebek bezi, önlük, losyon ve alt değiştirme minderi içeren bir bebek konfor kiti veriliyor. Çoğu Emirates uçağının tuvaletinde, bebek değiştirme masaları da bulunuyor.

Bebek Beşikleri: 2 yaşından küçük bebekler için ebeveynler, bebeklerinin uçuş boyunca rahatça uyuyabilmeleri adına güvenli ve konforlu pusetli koltuklar için rezervasyon yaptırabiliyorlar. Ebeveynler ayrıca ekstra güvenlik için onaylı bebek araç koltuklarını da uçağa getirebiliyorlar.

Ice’ta eğlence: Emirates’in ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice, çocukların yeni çıkan filmler, yepyeni Disney Classics koleksiyonu, Marvel Studios ve Star Wars koleksiyonları ile Harry Potter film serisinin tamamının yanı sıra CBeebies, Nickelodeon ve Cartoon Network dahil olmak üzere film maratonlarına katılmalarına olanak tanıyor. Emirates ice’ta, farklı koltuklardaki iki oyuncu tarafından oynanabilen 100’e kadar video oyunu da bulunuyor.

Çocuklar için Hatıra: Her yaştan çocuğa uçakta, her yaş grubu düşünülerek daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış çeşitli oyuncaklar ve hediyeler sunuluyor. Örneğin, 3-8 yaş arası çocuklara yönelik bulmacalar, şakalar ve aktiviteler içeren eğlence dolu bir çocuk dergisi olan Fly with Me veriliyor. Emirates kabin ekibi, ömür boyu sürecek anılar yaratmak için çocukların özel anlarını ve yolculuklarını Polaroid fotoğraf makinesi ile çektikten sonra bu fotoğrafları, hatıra olarak sınırlı sayıda üretilen Emirates fotoğraf çerçevesi içinde ailelere veriyor.

Ücretsiz Wi-Fi: Çocuklar, uçuştan önce üyelik numaralarının rezervasyona eklenmesi halinde Emirates’in tüm sınıflarındaki ücretsiz Wi-Fi üzerinden mesajlaşma hizmetinden yararlanabiliyorlar. Emirates Skysurfers sadakat programına kaydolan 2-17 yaş arasındaki küçük ve genç kaşifler, her Emirates ve flydubai uçuşunda Skywards Milleri kazanabiliyorlar. Ardından bu millerini daha fazla uçuş veya benzersiz avantajlarından yararlanmak için harcayabiliyorlar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com