Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 11 Temmuz 2024 181 Görüntüleme

Mastercard ve Pilevneli iş birliği ile sanata yeni bir soluk

Pilevneli Yalıkavak, yeni karma grup sergisini Mastercard sponsorluğunda sanatseverlerle buluşturuyor.

Deneyimi odağına alarak, Paha Biçilemez Platformu ile kültür-sanat, seyahat, spor ve gastronomi alanlarında kullanıcılarına ayrıcalıklı deneyimler sunan Mastercard, sanata ve sanatçılara verdiği destekle Türkiye’de kültür ve sanat ortamının zenginleşmesine katkı sağlamayı sürdürüyor. Mastercard, Bodrum Yalıkavak’ta yer alan Pilevneli ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle kültür sanat deneyimlerine bir yenisini daha ekledi.

Ünlü multidisipliner sanatçı Arik Levy’nin, Yalıkavak Pilevneli’de yaz boyunca yer alacak ‘The Beauty of the Other’ adlı sergisi 12 Temmuz’da ziyaretçilere açılıyor. Levy’nin hem görsel açıdan etkileyici hem de entelektüel açıdan düşündürücü eserler içeren yeni kişisel sergisi 8 Eylül’e kadar sanatseverlerle buluşacak. 

13 Temmuz – 8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek karma grup sergisinde ise Türkiye’den ve farklı ülkelerden 22 sanatçı ve bir sanatçı ikilisinin farklı disiplinlerden eserleri sanatseverlerin karşısına çıkacak. Özgün tarzlarıyla öne çıkan sanatçıların üretimleri, geniş bir tema ve içerik yelpazesini kapsıyor. 

Mastercard’ın desteğiyle Temmuz ve Ağustos boyunca Yalıkavak Pilevneli’de küratör eşliğinde yapılacak paha biçilemez sergi turu deneyimlerine katılmak için priceless.com’u takip edebilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com