Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 11 Temmuz 2024 106 Görüntüleme

C-SUV’un Beğenilen Modeli Hyundai Tucson 20 Yaşında.

Nošovice’deki fabrikada üretilen 1.6 T-GDi HEV versiyona sahip 2 milyonuncu TUCSON, günün anlam ve önemine istinaden İngiltere’ye ihraç edilerek şanslı sahibine teslim edildi. Markanın Avrupa’daki dönüm noktası olan TUCSON, Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde önemli satış adetlerine ulaştı. Üretimin başladığı 2004 yılından bu yana tüm dünyada  7 milyondan fazla satılan TUCSON, ülkemizde de 115 binden fazla kullanıcıya teslim edildi. 

Neredeyse en başından beri, Avrupalı kullanıcılar düşünülerek tasarlanan ve üretilen TUCSON, şık ve sportif bir tasarıma sahip. Geçtiğimiz ay Türkiye’de de satışına başlanan makyajlı versiyonla beraber  geliştirilmiş bir iç mekana kavuşan TUCSON, 1.6 litre benzinli, dizel, benzinli hibrit ve plug-in hibrit motorlarla dikkat çekiyor. C-SUV segmentindeki nadir 4 tekerden çekişli 1.6 lt seçeneklerden biri olan TUCSON, üst düzey konfor öğeleri ve güvenlik donanımlarıyla da öne çıkıyor.

Makyajlı versiyonla beraber daha şık ve daha modern bir görünüme kavuşan Yeni TUCSON, ön ve arkadaki yeniden tasarlanmış tamponlarla oldukça havalı. Hyundai Yeni TUCSON, asıl yeniliğini iç mekanında gösterirken sürücü ve yolcular için yepyeni bir araç içi deneyimi sunuyor. 

Koltuklar ve kapı döşemelerinin yanı sıra, gösterge paneli, orta şerit, direksiyon simidi ve orta kol dayanağı da dahil olmak üzere iç mekan tamamen yeniden tasarlanmış. Sportif direksiyon simidinden, gösterge paneline ve bilgi-eğlence sistemi için kullanılan çift kavisli 12,3 inç ekranlara kadar bir çok ayrıntıda yolcu konforu ön planda tutulmuş. Direksiyona entegre vites kolu (E-shift by wire) Yeni TUCSON’da da kullanılarak hem orta taraftaki alanı hem de genel görüşü oldukça rahatlatmış oluyor. 

Hyundai TUCSON, Türkiye’de iki motor seçeneği ve beş farklı donanım seviyesiyle satışa sunuluyor. Tüketicilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılayan ve segmentinin tüm özelliklerini en optimum şekilde sunan Yeni TUCSON, hem önden hem de dört tekerlekten çekiş sistemine de sahip. Yeni TUCSON, benzinli 1.6 litrelik turbo beslemeli T-GDI ve yine 1.6 litrelik turbo dizel üniteyle yoğun ilgi görüyor. Her iki seçenek de 7 ileri çift kavramalı DCT otomatik şanzımanla eşleştirilirken Hybrid versiyon ise çok yakında satışa sunulacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com