Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 10 Temmuz 2024 72 Görüntüleme

Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası başlıyor!

Lüleburgaz Belediyesinin gelenekselleşen ve bu yıl 8’incisine ev sahipliği yapacağı Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası başlıyor. Turnuvada yer almak isteyen takımlar 10-18 Temmuz tarihleri arasında Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurabilecek.

Lüleburgaz Belediyesinin gençlerin yaz akşamlarında sosyal aktivitelerini arttırmak, sporu geniş kitlelere sevdirmek ve Lüleburgazlı gençlerle futbol adamlarının birbirlerini tanımasını sağlamak amacıyla bu yıl Çetin Öten’in onuruna gerçekleştireceği 8. Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası için başvurular alınmaya başlandı. Bu kapsamda turnuvada yer almak isteyenler 10 ile 18 Temmuz tarihleri aralığında takımını kurup LYSA’da bulunan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvurabilecekler.

23 Temmuz’da başlıyor

22 Temmuz akşamı Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde kura çekiminin gerçekleştirileceği Yaz Akşamları Yıldızları Futbol Turnuvası Çetin Öten Kupası, 23 Temmuz günü santrayla başlayacak. Yaklaşık 1 ay sürmesi beklenen turnuvanın kıyasıya mücadeleye sahne olması bekleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com