Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Sağlık 5 Temmuz 2024 204 Görüntüleme

Türkiye Estetik Cenneti Oluyor!

Özellikle estetik operasyonlar Türkiye’de yurtdışına göre oldukça uygun fiyatlara gerçekleştirilebiliyor. Bu nedenle birçok hastanın estetik operasyon için Türkiye’yi seçtiği görülüyor. Türkiye’nin, estetik operasyonlarında son teknoloji cihazlar ve tecrübeli doktorlarıyla, yüksek kalitede hizmet sunduğunu söyleyen Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik  Cerrahi Derneği Üyesi Op. Dr. Ebru Şen, “Türkiye’deki saç ekimi, burun estetiği, liposuction, meme büyütme, karın germe ve diğer tüm estetik operasyonların fiyatları diğer ülkelere göre yaklaşık %60 daha ucuz. Dünyanın en uygun ve kaliteli estetik operasyonları Türkiye’de yapılıyor” dedi.

Birçok yabancı için estetik operasyonlar Türkiye’de oldukça cazip hale geldi. Türkiye, estetik operasyonlarında sunduğu uygun fiyatlar ve yüksek kaliteli hizmetleriyle yurtdışında yaşayan hastalar için önemli bir tercih seçeneği haline geldi. Son yıllarda tıbbi turizm sektöründe hızla büyüyen Türkiye, estetik operasyonlar konusunda da önemli bir potansiyele sahip.Tügiad Üyes, Estetik Plastik Cerrah Op. Dr. Ebru Şen, “Türkiye’de saç ekimi, burun estetiği, meme büyütme, liposuction gibi popüler estetik operasyonlar, diğer ülkelere göre yaklaşık %60 daha uygun fiyatlarla gerçekleştirilebiliyor” dedi.

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerde bulunan modern ve teknolojik hastaneler, deneyimli doktorlar ve kolay ulaşım imkanları, yurtdışından gelen hastalar için Türkiye’yi tercih etmelerini teşvik ediyor.

KALİTESİZ ÜRÜNLERDEN UZAK DURUN!

Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği üyesi ve deneyimli Estetik Plastik Cerrah Op. Dr. Ebru Şen, yaz aylarında cilt kalitesini artırmak ve gençleşmek isteyenlere önemli bilgiler verdi. Botoks ve nem mezoterapileri, cilt sağlığını korumak ve gençleşmek isteyenler için etkili yöntemler arasında yer aldığını vurgulayan Ebru Sen, yaza girerken gençleşmek isteyenler için nem aşısı+botoks+gençlik asisi için gerektiği kadar ücreti gözden çıkarmak gerektiğini, sırf ucuz diye kalitesiz ürünlerden uzak durmak gerektiğini söylüyor.

Op. Dr. Şen, özellikle yaz aylarında cilt kalitesini artırmanın ve gençleşmenin önemine dikkat çekerek, bu süreçte nem, botoks ve gençlik asisi kombinasyonunun daha genç bir görünüm sunabileceğini ve yaşlanmayı durdurduğunu, işlemlerin cildi koruduğunu belirtti. Ancak bu uygulamalar için belli bir bütçenin gözden çıkarılması gerektiğini ifade etti. Sen, kaliteli ürün ve hizmetin önemine işaret ederek, maliyeti düşük olması nedeniyle kalitesiz ürün ve hizmetlerden kaçınılması gerektiğini sözlerine ekledi.

BOTOKS+NEM+GENÇLİK ASİSİ MUCİZESİ

Botoks uygulamalarının, sinir uçlarında iletimi sağlayan maddelerin salınımını engelleyerek kasların kasılmasını önlediği ve böylece kırışıklıkların azalmasına yardımcı olduğu biliniyor. Nem mezoterapisi ise cildin nem dengesini sağlayarak daha canlı ve sağlıklı bir görünüm kazandırıyor. Gençlik asisi olarak bilinen uygulamalar ise, cildin ihtiyacı olan vitamin, peptit, hyaluronik asit kombinasyonları ile yaslanma belirtilerini azaltmayı, cildin kendini yenileme kapasitesini artırıp, lifting kapasitesini artırmayı hedefliyor.

“İYİ KALİTE ÜRÜN UCUZ OLMAZ”

İyi kalite ürünler ve ihtiyaç olunan kadar miktarda uygulama için buna ayırdığınız bir bütçeniz olmalı diyen Dr. Ebru Sen “Size yapılan ürünlerin kalitesini tartışmak ya da size yapılan ürünlerin miktarını sorgulamak lazım. Ana amacımız her zaman cilt kalitesini korumak yani günesin sıcak havanın olumsuz etkilerinden cildinizi korumaktır. Üst yüzde ise ayrıca ince kırışıklıklarınız varsa bunların miktarı artmasın ve bakışlarımız aydınlansın daha dinlenmiş ve daha çekici görünelim diye botoksu tercih ederiz. Yüzün tamamında, dekolte, boyun ve eller dahil en önemli şey yaza girerken nemini artırmaktır. Çünkü nemli bir cilt güneşten gelen ışınlardan daha az etkilenecek lekelenme ihtimali daha düşük olacak kırışma ihtimali düşecektir dolayısıyla bizim ana amacımız yaza girerken botoks ve nem mezoterapileri tabii ki nem Mezoterapileri içeriğinde bulunan peptitler aminoasitler vitaminler ile gözeneklerin daralması deri kalitesinin artırılması lekelenme varsa bunların azaltılması ve yenilerinin oluşmaması için derinin güçlendirilmesi ve gençlik aşılarını ön plana çıkarmaktadır. Yaza girerken olmazsa olmazımız deri kalitesinin artırılması, cildin nemlendirilmesi ince kırışıklıkların açılması içinde botoks uygulaması yapılmalıdır” dedi. Nem+botoks+gençlik asisini birlikte yapılırsa etkisi çok daha iyi olacaktır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com