Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 3 Temmuz 2024 123 Görüntüleme

Kemer Belediyespor Tetikler Kemerspor oldu

İsim değişikliğine giden Kulübün yeni başkanı Sefa Böcek, ilk ziyaretini Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na gerçekleştirdi. 

Kulüp Başkanı Böcek’e Teknik Direktör Öner Karagün, kulüp yöneticileri Volkan Nart ve Ramazan Çakır eşlik ederken, ziyarette Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Rıza Akar ile Hüseyin Çelik de yer aldı. 

Tetikler Kemerspor Başkanı Böcek, ziyarette takımın yeni oluşumu, yeni yönetimi ve projelerle ilgili Başkan Topaloğlu’na bilgi verdi. 

Böcek, ziyarette yaptığı konuşmasında, memleketi olan Kemer’i hak ettiği üst liglerde mücadele etmek için çalışacaklarını belirterek, “Elimizi taşın altına koyuyoruz. Kemer’in gençleriyle ve tecrübeli oyuncularla iyi bir oluşum yaparak şampiyon olmayı hedefliyoruz. Tüm Kemer halkı bu şampiyonluğu hak ediyor. Bu mutluluğu onlara yaşatacağımıza inanıyoruz. Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’na da vereceği desteklerden dolayı şimdiden çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu ise “Kemer’in gençlerinden oluşan Kemer Belediyespor, geçen sene harika bir performans sergiledi. Tüm takım oyuncularını ve teknik heyeti kutluyorum. Şimdi takımın adı Tetikler Kemerspor oldu kulüp başkanlığına Sefa Böcek geldi. Sefa Böcek ve yeni yönetimine başarılar diliyorum. Kemer’in takımını üst liglere çıkaracaklarına inancım tam.” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com