Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 3 Temmuz 2024 53 Görüntüleme

JLR ve Dassault Systèmes, Dünya Çapındaki Tüm Araç Programları için 3DEXPERIENCE Platformunu Kullanarak İş Ortaklığını Genişletiyor

Dassault Systèmes (Euronext Paris: FR0014003TT8, DSY.PA), JLR ile uzun vadeli stratejik ortaklığını beş yıl süreyle uzattığını duyurarak, otomobil üreticisinin işletme genelinde verimliliği, işbirliğine dayalı inovasyonu ve sürdürülebilirliği artıracak yeni bir dijital dönüşüm dönemini müjdeledi.

JLR, tüm modern lüks araçlarının uçtan uca geliştirilmesini desteklemek için Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformunu küresel olarak kullanmaya devam ediyor.   JLR’ın tüm iş alanlarında ve tedarikçileri bünyesinde 18.000’den fazla kullanıcı, verimliliği artırmak, üretim yönetimini iyileştirmek, zamandan tasarruf etmek ve atık ve maliyetleri azaltmak için sanal ikizlerden yararlanacak. 

JLR’nin 3DEXPERIENCE platformunu bu ölçekte kullanma kararı, Dassault Systèmes’in JLR’nin ileri düzeyde mükemmellik ve kişiselleştirme gerektiren bir sektörde etik ve sorumlu iş yapma taahhüdünde oynadığı rolü pekiştiriyor.

JLR, Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformuna dayalı tüm ulaşım ve mobilite endüstrisi çözüm deneyimleri portföyünden hem şirket içinde hem de bulut ortamında yararlanabiliyor.  Fikir oluşturma, ihtiyaç planlama, model tabanlı sistem mühendisliği, bilgisayar destekli tasarım ve üretim ekiplerinin yanı sıra değer zinciri, bilgi ve teknik bilgiden yararlanarak tek bir işbirlikçi sanal ortamda birbirine bağlanacak.  Bu sayede JLR çalışanlarının yüksek kaliteli görevlere odaklanmalarını sağlamanın yanı sıra daha ileri rollere geçebilmeleri için de değer yaratılacak.  

Dassault Systèmes Ulaşım ve Mobilite Endüstrisi Başkan Yardımcısı Laurence Montanari iş birliği ile ilgili şunları söyledi: “JLR, sanal ikiz deneyimini geliştirmek için 3DEXPERIENCE platformunu kullanıyor ve hem donanım hem de yazılım geliştirmeyi sorunsuz bir şekilde entegre eden yazılım tanımlı araçlar yaratıyor. Bu sistem mühendisliği yaklaşımı, çeşitli disiplinleri birbirine bağlayıp entegre ederek araçlarının geliştirilmesine yön veriyor ve lüks markaların talep ettiği mükemmelliği sağlıyor. Hizmet olarak yazılım çözümümüz JLR ekiplerine daha fazla çeviklik ve esneklik sağlıyor. Beş yıllık ortaklığın ardından, JLR ve Dassault Systèmes ekiplerinin JLR ve ekosisteminin zorluklarını ele almak için kısa iterasyonlarla yakın çalıştığı güvenilir bir ortaklık aracılığıyla mühendislik ve üretimin ötesinde yeni bir iş birliği dönemi açıyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com