Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 28 Haziran 2024 56 Görüntüleme

Yaratıcılığın Eğlenceyle Birleştiği Redmi 13 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Xiaomi, giriş düzeyi akıllı telefon serisi Redmi’nin son üyesi Redmi 13’ü Türkiye’de satışa sundu. Cihaz özelliklerine önem veren tarz sahibi kullanıcılar için tasarlanan Redmi 13, beklentileri aşıyor. Redmi 13, kullanıcılarına fotoğrafçılık deneyimini yükseltmeyi amaçlayan 108 MP süper netliğe sahip kamera sunuyor. Şık cam arka tasarımı, 90 Hz’e kadar yenileme hızına sahip büyük AdaptiveSync ekranı¹ ve 33W hızlı şarj desteği ile Redmi 13, seri açısından ileriye dönük atılan önemli bir adımı temsil ediyor. Böylelikle Xiaomi, kullanıcılarına kusursuz bir mobil deneyim sunmayı vaat ediyor. 

108 MP süper net kamera benzersiz bir fotoğrafçılık deneyimi sunuyor

Redmi 13, kullanıcılara üstün detaylarla zenginleştirilmiş görseller sunuyor. Bunun için ilk kez 3x sensör içi yakınlaştırma özelliğine sahip 108 MP süper net ana kamera içeriyor. Cihaz, gelişmiş Samsung ISOCELL HM6 1/1.67″ sensör ve son teknoloji 9’u 1 arada piksel gruplama teknolojisinden yararlanıyor ve ultra net gece fotoğraflarına ek olarak canlı ve net HDR fotoğraflar üretebiliyor. Redmi 13 üstün kamera deneyimiyle kullanıcılarının her anına ortak oluyor.  

Redmi 13, olağanüstü ana kamera performansının yanı sıra selfie tutkunlarına da hitap ediyor. Yükseltilmiş 13 MP ön kamerası ve doğal ve dengeli aydınlatma oluşturan yumuşak ışık halkasıyla inanılmaz selfie fotoğraflar çekmeyi mümkün kılıyor.

Cihaz, kullanıcıların fotoğrafçılık becerilerini geliştirmelerine de yardımcı oluyor. FilmCamera vintage filtreleri ve çerçeve tasarımların eklenmesini sağlayan filmFrame gibi bir dizi yaratıcı özellik içeriyor. Redmi 13, çeşitli özellikleriyle kullanıcıların yaratıcılıklarını her an ortaya çıkarmalarını sağlıyor. 

Tarzınızı geliştiren zarif cam arka tasarım

Redmi 13, şık cam arka tasarımı ile Redmi serisine ince bir dokunuş getiriyor. Gece Siyahı, Altın rengi ve deniz dalgalarının büyüleyici efektine sahip Okyanus Mavisi olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunuluyor. Hafif ve kaliteli tasarımıyla Redmi 13, hem tarz hem de sofistike görünüm arayan kullanıcılara hitap ediyor. Yalnızca 8,3 mm⁴ kalınlığında olan Redmi 13, IP53 sertifikası ile yağışlı hava koşullarına ve kazara dökülmelere karşı koruma sağlıyor.⁵ Redmi 13, yaşam tarzlarını tamamlayan bir cihaz arayışında olan kullanıcılara tarz, performans ve güvenilirliğin olağanüstü birleşimini sunuyor. 

AdaptiveSync yenileme hızına sahip sürükleyici 6,79 inç ekran gelişmiş bir görüntüleme deneyimi sunuyor

AdaptiveSync teknolojisine sahip geniş 6,79 inç FHD+ ekranıyla Redmi 13, kullanım senaryolarına göre yenileme hızını 90Hz’e kadar akıllı bir şekilde ayarlayarak¹ pil ömrünü optimize ediyor. Üstün renk derinliği ve 550 nit tepe parlaklığı ile Redmi 13’ün ekranında içerikler, parlak güneş ışığı altında bile canlı ve kristal netliğinde görünüyor.

Kullanıcı rahatlığı ve dayanıklılığı göz önünde bulundurularak tasarlanan Redmi 13, günlük kullanımdan kaynaklanan aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklılık için Corning® Gorilla® Glass ekran içeriyor. Gelişmiş dokunmatik tanıma ve kontrol için optimize edilen cihaz, su damlacıklarının neden olabileceği kazara tetiklenmeleri etkili bir şekilde önlüyor.

Öte yandan Düşük Mavi Işık, Titreşimsiz ve Sirkadiyen Dostu özelliklere yönelik üç TÜV Rheinland sertifikası ile desteklenen cihaz, kullanıcılara üst düzey göz sağlığı deneyimi sunuyor. Cihaz ayrıca göz yorgunluğunu daha da azaltmak ve düşük ışık koşullarında konforu artırmak için DC karartma özelliği de içeriyor.

Büyük 5030 mAh pil ve 33W hızlı şarj² özelliği kullanıcılara maksimum kullanım süresi sunuyor

5030 mAh’lik devasa bir pil ile donatılan Redmi 13, tek bir şarjla tüm gün boyunca kesintisiz performans sunuyor. Kullanıcılar, sadece 60 dakikalık şarjın ardından yaklaşık 23 saate kadar arama veya 28 saate kadar müzik dinleme performansıyla uzun süreli kullanımın keyfini çıkarıyor.⁶ Ayrıca, sadece beş dakikalık şarj ile kullanıcılar iki saatlik arama yapma imkanı sunuyor.⁶ Redmi 13, 33W hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 62 dakikada %100 şarj düzeyine ulaşabiliyor.²

Redmi 13, gücün yanı sıra kusursuz ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi de sunuyor. En son Xiaomi HyperOS⁷ işletim sistemine sahip cihaz yenilenmiş kullanıcı arayüzüyle rahat kullanım ve kişiselleştirme sağlıyor. Cihaz, gücünü yüksek performans ve sorunsuz çoklu görev sunan MediaTek Helio G91-Ultra mobil platformundan alıyor. 8GB’a kadar RAM, 256GB’a kadar depolama desteği⁸ ve kullanılabilir belleği maksimum 16 GB’a çıkaran bellek genişletme teknolojisi sayesinde kullanıcılar daha da güçlendirilen gelişmiş performans ve depolama kapasitesini deneyimleyebiliyor.⁹ Ayrıca, 128GB ve 256GB’lık depolama yapılandırmaları genişletilebilir depolama desteği ile 1 TB’a kadar genişletilebiliyor.⁹ Kullanıcılar böylelikle favori uygulamaları, oyunları ve medya içerikleri için geniş bir alana sahip oluyor.

Kullanım kolaylığıyla öne çıkan Redmi 13, kusursuz ses bağlantısı için 3,5 mm kulaklık girişi, hızlı ve güvenli erişim için yan tarafa yerleştirilmiş parmak izi okuyucuyu özelliğine sahip. Bunların yanı sıra alarmlar ve gelen aramaların arka taraftaki LED ışık aracılığıyla kolayca fark edilmesini sağlayan Flaş bildirimler gibi pratik özellikleri beraberinde getiriyor.¹⁰

Fiyat ve bulunabilirlik

Redmi 13, Gece Yarısı Siyahı, Kumlu Altın ve Okyanus Mavisi renklerinde³ 8GB+256GB versiyonu⁸ 10.999 TL tavsiye edilen son kullanıcı fiyatıyla raflarda yerini alıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com