Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 28 Haziran 2024 175 Görüntüleme

Oğuz Onbaş, Boehringer Ingelheim Birleşik Krallık & İrlanda Finansal Muhasebe Yöneticisi Olarak Atandı

Boehringer Ingelheim Türkiye, global atamalarıyla çalışanlarının kariyer gelişimlerini desteklemeye devam ediyor. Şirket son olarak, Türkiye’de Finansal Kontrolör olarak görev yapan Oğuz Onbaş’ın Boehringer Ingelheim Birleşik Krallık & İrlanda Finansal Muhasebe Yöneticisi olarak atandığını duyurdu.  

Nesiller boyu yaşamları dönüştürme amacıyla, çığır açıcı tedaviler sunarak İnsan ve Hayvan Sağlığı alanlarına katkıda bulunan Boehringer Ingelheim, çalışanlarına global kariyer fırsatları sunmaya devam ediyor. Beş yılı aşkın süredir Boehringer Ingelheim Türkiye’de Finansal Kontrolör olarak görev yapan Oğuz Onbaş, Boehringer Ingelheim Birleşik Krallık & İrlanda Finansal Muhasebe Yöneticisi görevine atandı. Boehringer Ingelheim’daki kariyer yolculuğuna 2018 yılında Finansal Kontrolör olarak başlayan Oğuz Onbaş, Haziran 2024 itibarıyla İngiltere yerleşik olarak görevine devam edecek. 

Oğuz Onbaş Kimdir? 

2011 yılında Kocaeli Üniversitesi İşletme ve İktisat bölümlerinden çift anadal yaparak mezun olan Oğuz Onbaş, sonrasında Boğaziçi Üniversitesi’nde Ekonomi ve Finans alanında yüksek lisans yaptı. Boehringer Ingelheim’daki kariyerine 2018 yılında İnsan Sağlığı Finansal Kontrolörü olarak başlayan Onbaş, 2020 yılında Hayvan Sağlığı Kontrolörlük rolüne geçiş yaptı.  Onbaş, Hayvan Sağlığı organizasyonuna da hızlıca adapte olup, proaktif tutumu ile gerek IMETA bölge Finans ekipleri gerekse Almanya’daki Finansal Kontrol ekipleri ile süreçlerde iyileştirmeler gerçekleştirdi. Oğuz Onbaş, Türkiye`de SMMM (Serbest Muhasebeci Mali Müşavir), Birleşik Krallık`ta ACCA belgelerine sahiptir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com