Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 28 Haziran 2024 45 Görüntüleme

Bostanlıspor Yaz Spor Okulları açıldı

Dünya Fair Play Ödülünü kazanan ilk ve tek amatör spor kulübü Bostanlıspor’un “Yaz Spor Okulları” açıldı.

Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesislerinde faaliyetini sürdüren ve 2023/24 sezonunda 1000’in üzerinde Karşıyakalıya spor yaptıran Bostanlıspor’un futbol, basketbol, masa tenisi, aikido, kick boks, muaythai, tenis, atletizm, oryantiring branşlarında altyapı yaz spor okullarında kayıtların devam ettiğini ifade eden Bostanlıspor Yöneticisi Fikret Bostancı, “Çocuklarımızın spora yönelmelerini ve doğru olarak temel almaları en büyük hedefimiz.

Bu amaç doğrultusunda akademik destek alıyoruz. Altyapı çalışmalarımız 12 ay sürmekte olup, kış ve yaz dönemleri olarak ikiye ayırıyor ve  yeni gençleri Türk Sporuna kazandırmaya gayret ediyoruz.

Doğru ve bilinçli olarak öğretmenin yanı sıra Bostanlıspor bir eğitim yuvası olup, biz sporcu adaylarımıza önce eğitim diyoruz. Kitap okuma alışkanlıklarını, doğru beslenmeyi de sporun içinde öğretmeyi ilke edindik. Karşıyakalı çocuklarımızı spor okullarımıza bekliyoruz. Bu konuda kulübümüzden, internet sitemizden ve sosyal medyalardan bilgi alabilirler” dedi. 

Bostanlıspor oryantiring dışındaki tüm çalışmalarını Bostanlı Gode Cengiz SPor Tesislerinde yapıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com