Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 27 Haziran 2024 95 Görüntüleme

D Gayrimenkul ’ün yeni Genel Müdür’ü Tuba Süsler oldu

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi gayrimenkul şirketlerinden biri olan, Doğan Holding şirketi D Gayrimenkul ’ün yeni Genel Müdür’ü Tuba Süsler oldu.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Tuba Süsler, 1998 senesinden 2021 yılına kadar alışveriş merkezleri kiralama ve yönetim alanında üst düzey pozisyonlarda görev yaptı. 2010-2021 yılları arasında, son 4 senesi COO pozisyonunda olmak üzere, Avrupa’nın halka açık en büyük alışveriş merkezi yatırım şirketlerinden, 19,3 milyar € portföy değeri ile 10 ülkede 70’ten fazla alışveriş merkezine sahip Fransız menşeli Klépierre SA’nın Türkiye operasyonunu yönetti, yönetim kurulunda yer aldı. Şirketin mülkiyetinde bulunan 250.000 m² kiralanabilir alana sahip 6 alışveriş merkezinin proje geliştirme, kiralama, AVM yönetimi, teknik ve pazarlama faaliyetlerini yürüttü. 2010 yılına kadarki süreçte ise toplam kiralanabilir alanı 590.000 m²’ye ulaşan 24 adet AVM’nin kiralama ve yönetimini gerçekleştirdi.

2021 yılında Doğan Grubu’na katılan Tuba Süsler, o tarihten bu yana Doğan Trend Otomotiv’de Wallbox markasının Ülke Müdürü ve E-Mobilite Ürün Lideri olarak görev yapıyordu. 14 Haziran 2024 itibarıyla D Gayrimenkul Genel Müdürü olarak atanan Tuba Süsler, uzun yıllara dayanan deneyim ve tecrübesini bu görevle birlikte D Gayrimenkul’e de taşıyacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com