Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 25 Haziran 2024 113 Görüntüleme

Mobilden Akbanklı Olma Yolculuğunun 3. Yılında, Milyonlar Akbank’ı Tercih Etti

Akbank, Akbank Mobil üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde Akbanklı olma imkanı sunmaya başlamasının üçüncü yıl dönümünü milyonlarca Akbanklı ile birbirinden cazip fırsat ve kampanyalarla kutluyor. Akbank’ın geniş ürün ve hizmet yelpazesinden faydalanmak isteyenler, Akbank Mobil ile şubeye gitmeden, diledikleri yerden ve istedikleri zaman, dakikalar içinde Akbanklı olmanın ayrıcalıklarını yaşamaya başlıyorlar.

Akbank’ı Tercih Eden Her Üç Müşteriden İkisi Dijitalden Geliyor

Akbank’ın dijital dönüşümü tüm iş süreçlerinin merkezine alarak bütünsel bir yaklaşımla gerçekleştirdiğini ve dijital ürün geliştirme konusunda pek çok ilke imza atarak müşterilerin mobil bankacılık deneyimini zenginleştirmeye devam ettiklerini belirten Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce,  “Akbank olarak akıllı, kişiselleştirilmiş ve kullanıcı dostu dijital bankacılık çözümlerimizle müşterilerimize geleceğin bankacılık deneyimini bugünden yaşatmanın gururunu duyuyoruz. 2021 yılında başlayan uzaktan müşteri olma sürecimizle birlikte kullanıcılarımıza son derece yalın ve akıcı bir deneyim sunarak, müşterilerimizin diledikleri yerden, diledikleri zaman Akbanklı olmalarını sağlıyoruz. Rekabetten farklılaşan deneyimimiz ve yenilikçi kampanyalarımız sayesinde her üç yeni müşterimizin ikisi Akbank Mobil üzerinden müşterimiz oluyor. Dijitali aktif olarak kullanan bu kitlenin yarattığı etki ile dijital müşteri penetrasyonumuz yüzde 85’in üzerine çıktı. Kişi başına aylık ortalama Akbank Mobil’e giriş sayımız 35’i geçti. Kredi kartı satışlarımızın %70’i, ihtiyaç kredilerimizin %90’ından fazlası, vadeli mevduat hesap açılışlarının %85’i dijitalden geliyor. 2023 yılı Akbank’ın ileri analitik ve teknolojiden çok verimli şekilde faydalandığı bir yıl oldu. Milyonlarca müşterimizin mobilden Akbanklı olmasının katkısıyla, 2021 sene sonundan bu yana 5 milyondan fazla net müşteri büyümesi elde ettik ve aktif müşteri bazımızı yüzde 60’ın üzerinde artırdık. Böylece 2024’ün ilk çeyreğinde 13,7 milyon müşteriye ulaştık. Dijital ürün geliştirme yetkinliklerimizle müşterilerimizin mobil bankacılık deneyimini zenginleştirmeye, ülkemizde ilkleri yaratarak sektörümüze öncülük etmeye devam ediyoruz.” dedi.

Akbank Mobil’den Akbanklı olanlar birbirinden cazip fırsatlar ve kampanyalardan yararlanma fırsatı yakalıyor. 

Mobilden Akbanklı olanlara sunulan özel kampanyalardan bazıları şu şekilde: 

% 0 faizli Kredi ve Taksitli Avans Avantajı 

Mobilden Akbanklı olanlar, 6 ay vadeli 10.000 TL’ye varan ihtiyaç kredisi ve 3 ay vadeli
 20.000 TL’ye varan Taksitli Avans kampanyasından yararlanabiliyor. 

Avantajlı mevduat oranları, yatırım ürünlerinde indirim / iade fırsatları  

Mevduata özel hoş geldin faizine ek, mobilden Akbanklılara özel avantajlı oranlar sunuluyor. 

Ayrıca hisse senedi işlemlerinde ilk kez Ak Yatırım hesabı açan müşterilerimiz,  2 ay boyunca Ak Yatırım komisyonu ödemeden sadece yüz binde 2,5 borsa payı ödeyerek, işlemlerini gerçekleştirebiliyor. 

Seçili fon işlemlerine özel, 50.000 TL ve üzeri seçili fon alımlarında 7.500 TL’ye varan Ak Portföy Birinci Fon Sepeti Fonu hediye kazanabiliyor.

Yakınlarını Akbank’a davet edenlere 10.000 TL’ye varan chip-para 

Akbanklılar davet kodu ile mobilden Akbanklı olan her yakını için 300 TL, kredi kartı kullanan her yakını için 700 TL kazanarak toplam 10.000 TL’ye varan chip-para kazanıyor. 

Maaşını veya düzenli gelirini Akbank’a getirenlere 7.500 TL’ye varan chip-para promosyonu 

Mobilden Akbanklı olanlara özel sunulan “Kazanan Akbanklı” programı ile maaşını veya düzenli gelirini her ay Akbank’a getirenler 7.500 TL’ye varan chip-para promosyonu kazanabiliyor. 

Üstelik diğer tüm finansal ve ödeme işlemlerinize özel avantajlar da mobilden Akbanklı olan müşterilerimizi bekliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com