Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 25 Haziran 2024 60 Görüntüleme

Dünyanın En Prestijli Tenis Turnuvası Wimbledon Tüm Heyecanıyla S Sport Plus’ta!

Tenis severlerin büyük bir merakla beklediği Wimbledon 2024, bu sene 50 milyon pound gibi rekor bir ödülle, tarihinin en yüksek toplam para ödülünü dağıtacak. Bu büyük heyecan S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak. Üstelik, izleyiciler farklı kortlardan eş zamanlı yapılacak canlı yayınlarla, istedikleri maçları aynı anda takip edebilecek. 

WIMBLEDON’DA EN İYİLER HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Dünya tenisinin büyük isimleri turnuva rekabeti için hazırlıklara başladı. Gözler Carlos Alcaraz, Novak Djokovic ve Jannik Sinner’de olacak.  Geçtiğimiz yılın şampiyonu Carlos Alcaraz, Fransa Açık zaferiyle formunu bir kez daha kanıtlamıştı.

Uzun süre sonra dünya bir numarası koltuğunu Sinner’e bırakan Djokovic’in turnuvaya katılıp katılmayacağı ve performansı ise merak konusu. Sağ dizindeki sakatlık nedeniyle Fransa Açık’ın çeyrek finalinde çekilmek zorunda kalan Sırp tenisçi, turnuvadan çekilmezse kariyerinin 8. Wimbledon şampiyonluğu için korta çıkarak zaferi hedefliyor. Dünya sıralamasının bir numarası ve yılın en başarılı tenisçisi Jannik Sinner ise yılın ilk Grand Slam’i Avustralya Açık’ı kazanmıştı. Geçtiğimiz sene Wimbledon’da yarı final oynayan Sinner, kariyerinin ilk Wimbledon şampiyonluğu için mücadele edecek. 

Kadınlarda ise dünya bir numarası Iga Swiatek oldukça formada gözüküyor ve son Fransa Açık’ı kazanarak turnuvaya geliyor. Dünya sıralamasının iki numarası Coco Gauff ve son Avustralya Açık şampiyonu dünya 3. numarası Aryna Sabalenka da turnuvadaki favori kadın tenisçiler arasında yer alıyor. 

S SPORT PLUS’TAN ÇOKLU CANLI YAYIN VE AYRICALIKLI KAMPANYA

Turnuva boyunca merkez kort başta olmak üzere aynı anda farklı kortlardan canlı yayınlar S Sport Plus’ta olacak! Tenis severler canlı yayın olan kortlar arasında dilediklerini seçip izleyebilecekken ssportplus.com üzerinden ekranı 2, 3 veya 4’e bölerek aynı anda farklı kortları da takip edebilecek.Tenis severler “3AY4999” kampanya koduyla ssportplus.com web sitesi üzerinden S Sport Plus üyeliklerini başlatarak, tenisin en iyilerini ilk üç ay, indirimli olarak, ayda sadece 49.99 TL’ye izleyebilecek. Wimbledon’a ek olarak ATP Masters 1000 ve Eurosport kanallarıyla diğer Grand Slam turnuvaları da yıl boyunca S Sport Plus’ta olacak!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com